Рапърът Кристо следи непълнолетното си гадже! (ето как я държи изкъсо)

Рапърът Кристо следи непълнолетното си гадже! (ето как я държи изкъсо)
Гласувайте за статията

Ревнивият Кристо следи малката Кристина Георгиева!

Рапърът Кристо следи приятелката си Кристина Георгиева с мобилно приложение, научи вестник „Уикенд”. Христо Балабанов, както е истинското име на музиканта, използва „Намери моя айфон” (Find my iphone).

Кристо

Рапърът Кристо следи изкъсо малката си приятелка

То е приложение, в което свързваш всичките си устройства. И ако ти откраднат телефона/лаптопа/таблета, в реално време можеш да видиш на картата къде се намира.

Кристо се възползвал от модерните изобретения, за да знае къде се намира 17-годишната му приятелка във всеки един момент.

Христо Балабанов имаше връзка с моделката Кристин Илиева, която пострада при катастрофата с Дивна, като и нея е следил, твърдят източници на „Уикенд”. След като моделката порасна, разбра, че Кристо е склонен ревностно да задушава дамата до себе си и набързо му би шута.

Но той си намери непълнолетната Кристина Георгиева. Разликата във възрастта им е цели 20 години, но това не явно не ги притеснява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Рапърът Кристо следи непълнолетното си гадже! (ето как я държи изкъсо)”

  1. Май си е педофил

    Дек. 28. 2020

    Този е доста болен педофил. Виждах го в киното на Ринг Мол преди година с момиче, което нямаше и 15 към онзи момент. Наистина я държеше изкъсо и я командореше какво ще правят и къде, а тя си нямаше идея в какво се е забъркала.

Добавете коментар