Водещата Виктория Петрова прие много зле новината за бременността си! (още подробности)

0

Виктория Петрова на ръба на нервите си след тази новина!

Виктория Петрова категорично отрече слуховете, че е бременна и по тази причина слиза от екран. Горещата новина, че журналистката от Би Ти Ви чака дете от половинката си – министъра на спорта Красен Кралев, взриви клюкарските сайтове преди дни.

Виктория Петрова
Виктория Петрова не е бременна и не иска да се спекулира с това

И беше тема №1 в нюзрума на телевизията. Оказа се обаче, че това е чиста проба лъжа, а интригата явно е пусната от нейни колеги.

42-годишната новинарка отрече, че е в начална бременност и заради деликатното си положение и възрастта е предпочела да си даде почивка от натоварения график. На стола на синеоката брюнетка седна Марина Цекова, което роди слуха, че тя слиза от екран заради предстоящо майчинство.

Мълвата е абсурдна, още повече, че в неделя хубавицата беше на екран и ясно се виждаше, че няма никаква промяна в състоянието й – дори напротив, беше още по-слаба.

Виктория била много разстроена от клюката, а огорчението й било още по-голямо, когато установила, че тя е пусната умишлено от хора от екипа на новините.

Според запознати, Виктория Петрова е слязла от екран по нейно желание, за да си почине. В контекста на смяната на ръководството на Би Ти Ви е възможно тя да заеме и по-важен пост в следващите седмици, допускат медийни специалисти, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.