Водещата Виктория Петрова прие много зле новината за бременността си! (още подробности)

Водещата Виктория Петрова прие много зле новината за бременността си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Виктория Петрова на ръба на нервите си след тази новина!

Виктория Петрова категорично отрече слуховете, че е бременна и по тази причина слиза от екран. Горещата новина, че журналистката от Би Ти Ви чака дете от половинката си – министъра на спорта Красен Кралев, взриви клюкарските сайтове преди дни.

Виктория Петрова

Виктория Петрова не е бременна и не иска да се спекулира с това

И беше тема №1 в нюзрума на телевизията. Оказа се обаче, че това е чиста проба лъжа, а интригата явно е пусната от нейни колеги.

42-годишната новинарка отрече, че е в начална бременност и заради деликатното си положение и възрастта е предпочела да си даде почивка от натоварения график. На стола на синеоката брюнетка седна Марина Цекова, което роди слуха, че тя слиза от екран заради предстоящо майчинство.

Мълвата е абсурдна, още повече, че в неделя хубавицата беше на екран и ясно се виждаше, че няма никаква промяна в състоянието й – дори напротив, беше още по-слаба.

Виктория била много разстроена от клюката, а огорчението й било още по-голямо, когато установила, че тя е пусната умишлено от хора от екипа на новините.

Според запознати, Виктория Петрова е слязла от екран по нейно желание, за да си почине. В контекста на смяната на ръководството на Би Ти Ви е възможно тя да заеме и по-важен пост в следващите седмици, допускат медийни специалисти, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар