Алекс Петканова и Даниел се изпокараха жестоко! Това ли е краят?! (виж тук)

Алекс Петканова и Даниел се изпокараха жестоко! Това ли е краят?! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ще напусне ли Алекс Петканова мъжа си Даниел?!

Дани Петканов, станал известен като Лудия репортер, и жена му – моделката Алекс Петканова, се изпокараха жестоко преди празниците. Свадата между двамата стигна дотам, че репортерът дори не присъства на коледната семейна фотосесия. А на кадрите виждаме само Алекс и малкия им син Габриел.

Алекс Петканова

Алекс Петканова и Даниел в жесток скандал

Препъни камък във връзката им става фактът, че жената изкарва повече пари от мъжа. Но истинската ябълка на раздора се оказа апартамент в София, който Алекс иска да купят първоначално с общите им пари, да го запишат на нейно име. И дори да изтеглят кредит, защото нямат сумата за просторно жилище в идеална локация.

„Дани не искаше да теглим кредит. Каза, че е по-добре да вземем пари назаем от наш познат, без лихва. Аз обаче не бях съгласна да съм зависима от някого“, твърди моделката, а репортерът я контрира:

„Аз не смятам, че е най-подходящият момент да дадеш всичките си пари. Намираме се в Ковид криза, която не знаем кога ще свърши, и за мен не е разумно да харчиш всичко и да теглиш и кредит“.

Разприте между двамата дори ги принуждават да отидат на психолог, но Дани спира да ходи, след като разбира, че половинката му вече е изтеглила кредит.

„Аз не искам да живея с егоист“, категоричен е Петканов, който смята, че двамата трябва като семейство да градят общо бъдеще, а не всеки да се дели и да мисли само за себе си.

В коментарите почитателите на двойката защитават тезата на Дани и смятат, че Алекс е меркантилна и е забравила откъде е тръгнала. Към момента двойката не е взела категорично решение как ще продължат напред, пише вестник „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар