Наталия Кобилкина се ожали от живота в Лондон, за който така драпаше! (виж тук)

Наталия Кобилкина се ожали от живота в Лондон, за който така драпаше! (виж тук)
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина се ожали от живота в Лондон!

Сексоложката Наталия Кобилкина, която се премести с мъжа си и сина им в Лондон през октомври, се ожали от живота там. Те заминали за Острова точно преди локдауна и животът в страната на поданиците на кралицата се оказал много по-труден отколкото очаквали.

Наталия Кобилкина

Ето какво сподели сексоложката Наталия Кобилкина

Наталия не крие разочарованието си, защото си представил житието-битието в английската столица по съвсем друг начин. Затова си дала още година-две, за да преценят дали да останат или да се преместят другаде, пише столичен вестник.

Най-голямото бреме за Кобилкина била бюрокрацията в Лондон. По думите й там трябва да имаш история за всичко – за да се нанесеш под наем е нужен адрес, на който си живял преди и банкова сметка. А за нея искат отново адрес и бележки за битови сметки.

„Попълват се документи, нужни са препоръки. За срещата за детската градина на Филип чакахме месец и след това ни наредиха в дълъг списък. За училище ни казаха колко сме закъснели. Трябвало е да го запишем, когато се е родил. Разстоянията са огромни. Половин ден може да ти отнеме докато стигнеш някъде.

Навсякъде се плаща с карта и с телефон, не взимат кеш. Следят всичко и непрекъснато ти пращат писма и напомняния. Пълно е с камери“, жалва се сексоложката. Тя емигрира в Англия, защото мъжът й, който се занимава с управление на хотели намерил там по-добра платена работа.

Самата тя смятала, че там ще има по-голям успех като терапевти сексолог. Двамата живеят под наем в просторен апартамент, който търсили дълго време, ходейки на купа огледи.

Въпреки несгодите Кобилкина не пада по гръб и се хвали, че в английската столица има чистачка, готвачка и бавачка за сина им Филип, който бил записан в популярната верига градини „Монтесори“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар