Браво: Мис Еротик Кати Ермакова хвърли 10 бона за образование! (виж тук)

Браво: Мис Еротик Кати Ермакова хвърли 10 бона за образование! (виж тук)
Гласувайте за статията

Кати Ермакова е решила да се образова, което е похвално!

Над 10 000 лв. за две висши образования в два частни колежа в София хвърли Мис Еротик Кати Ермакова. Едното обучение е свързано с мениджмънт и управление. А другото е за фитнес инструктор и спортна подготовка.

Кати Ермакова

Кати Ермакова се образова

Новината съобщи обявената за най-добър еротичен модел Кати, която е носителка и на титлите Мис Лом и Мис Северозапад. Ермакова сама платила за ученето си със заплатата си като касиер в заведение за бързо хранене в столицата, в което работи.

„Върнах се на работа на 13 май, след първоначалното затваряне на държавата два месеца по-рано. Оттогава съм постоянно на работа, въпреки че не сядат клиенти в обекта, а се пазарува и доставя само за вкъщи.

Ангажиментите не са намалели, особено както учениците учат онлайн от домовете си и се купува повече готова храна“, сподели манекенката.

Едната специалност била с продължителност три години, а другата – с 12 месеца по-малко. Пресметнато в заплатени семестри, общата платена сума варира около 10 000 лв. Инвестиция, която Кати сама решила да вложи, а по-късно да пожъне високи резултати.

„Скоро ще се отвори още един обект за бързо хранене в София от същата верига и там ще се преместя като управител. Именно затова учех този мениджмънт и управление, за да ми бъде от полза. Дотогава ще продължа да работя на касата, заплащането и отношението са чудесни“, допълни Кати Ермакова.

И докато инвестира в себе си и образованието си, миската не оставя на заден план и любовта. Кати често отскача до родния Лом, където прекара коледните празници и най-вероятно ще посрещне и Новата 2021 година.

Идването й вкъщи е продиктувано не само от любовта й към семейството и приятелите в родното кътче, но и от местен младеж, с когото от няколко месеца Кати се вижда.

„Засега не е нищо сериозно, така е по-добре и двамата. Така че все още търся голямата любов. Въпреки че ми е още доста рано за мъж и деца“, коментира моделката пред вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар