Хелън Мирън има собствена формула за успеха и добрата форма на 75 г.

Хелън Мирън има собствена формула за успеха и добрата форма на 75 г.
Гласувайте за статията

Хелън Мирън е на 75 години, но все още е знаменитост и участва в невероятни хитови филми. 75-годишната актриса не обича заучените фрази и кухи реплики. А ние пък я уважаваме за това.

„Бях дебело и пъпчиво момиче, което мечтаеше да стане холивудска звезда. Мислех си как покрай мен ще спре някой мастит продуцент с цигара в ръка и ще каже – точно теб търсех! Сара Бернар беше мое вдъхновение, както и всички онези големи звезди навремето. Ако трябва да съм напълно честна, исках просто да бъда звезда, което е ужасно, наистина. Но няма да ви лъжа, че съм станала актриса, защото това е било моето призвание“, сподели Хелън Мирън.

Хелън Мирън

В интервю за британския вестник „Телеграф“ пък голямата актриса Хелън Мирън признава, че тайната на нейните красота и жизненост е в това, че е правила …обратното на онова, което я е съветвала майка й.

Хелън Мирън

„Обичам да се пека на слънце, да пия вино и да ям пържени картофки. Всичко това не просто си го позволявам, но дори прекалявам. Никога не съм ходила на фитнес за повече от два месеца. Често забравям да си взимам витамините и добавките. Единственото вредно нещо, което никога не съм правила е, че никога не съм пила кока кола.“

Е определено, актрисата умее да бъде себе си и засега е идеална в това. Тя е пример за много дами пио света с нейния вкус, стил и успеха си в кино индустрията.

Източник сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар