Красотата е в щастливата усмивка

Красотата е в щастливата усмивка
Гласувайте за статията

Свикнали сме да чували сме какви ли не рецепти за добър външен вид. И Джулия Робъртс реши да ни даде една. Актрисата заяви, че винаги се чувства по-красива, когато е щастлива в личния живот. „Оптимизмът и чувството за хумор са един от ключовете, за да изглеждаш добре. А щом откриеш щастието и успееш да го култивираш, вече няма как да не си хубава“, коментира Джулия Робъртс.

Тя се радва на прекрасни отношения със съпруга си Дани Модър, от когото има три деца. И явно засега това й стига, за да е хубава жена. Защото за пореден път се изказа против пластичната хирургия. Намира пристрастеността на останалите жени за странна и неестествена.

Актрисата обикновено носи усмивката си вместо грим

Преди време пък заяви, че никога няма да си сложи ботокс, защото иска децата й да могат да четат по мимиките на лицето й как се чувства.

И актрисата е напълно права, красотата идва от вътре да може да е много често казвано, но е така понеже е истина. Колкото повече се усмихваме, толкова по-положително виждаме нещата и определено тежките, естетически интервенции изглеждат напълно излишни, освен че са скъпи, опасни и болезнени най-вече. А ефектът им е нетраем и нестествен, коментираме и ние от изданието.

Източник. сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар