Мариана Векилска е влюбена!

Мариана Векилска е влюбена!
Гласувайте за статията

2020 донесе на Мариана Векилска щастие в личен план, освен с нова работа в БНТ, тя се сдоби и с нова любов.

Самата тя е информирала в профила си във Фейсбук, че вече не е самотна, и има мъж до себе си, дори е променила статуса си на “обвързана”.

Мариана отказва да разкрие самоличността на мъжа. Единственото, което коментира, е: “Чувствам се щастлива и обичана, но не искам да давам поводи за излишни коментари по този въпрос”. Решила е да държи личните си отношения далеч от публичното пространство, след като претърпя две сериозни разочарования в любовен план.

Tемата за развода й със Симеон Колев все още е болезнена и за двамата. Докато Векилска изглежда, че сякаш е преодоляла горчивината, Симо все още не се изказва особено ласкаво по неин адрес. Факт е обаче, че напоследък комуникацията помежду им се е подобрила в името на сина им Момчил.

Всъщност тийнейджърът беше основната причина Векилска да зареже работата в Брюксел и да се върне у нас, за да изпълнява майчинските си задължения, след като бившият й многократно я обвини в нехайство. В светските среди вървеше и мълвата, че водещата е преживяла бурна афера с Калин Врачански, който към днешна дата е щастливо обвързан. Мариана, която скоро ще стане на 47, пък най-накрая е срещнала мъж на нейната възраст.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар