Тото жертва на кражба

0

Най-светлите празници в годината са само на няколко дни разстояние. И въпреки че в това време би трябвало хората да се наслаждават на спокойствие и тишина, не всички имат тази възможност.

Така например Кристин Петринска – половинката на Йонислав Йотов, познат още като Тото от „СкандаУ“, преди ден сподели в своята лична Инстаграм страница, че с музиканта са станали жертва на крадци, при това не за първи път. Сега обаче бандитите са задигнали не друго, а… регистрационните номера на автомобила им, осуетявайки плановете на двойката да посети своите близки, живеещи извън София.

„За пореден път посягате върху наше имущество, създавате ни грижи и разходи и може би се опитвате да ни ядосате или пък да ни оставите лоши чувства и настроение! И това е само и единствено злобно и умишлено, защото не виждам друга причина да ви трябва номер на кола! Не можем спокойно да живеем в нашия квартал, пред нашия блок, пред нашия апартамент! Имахме планове за днес, но, разбира се, те се провалиха, защото Йонислав отиде да виси в КАТ, да се занимава с полиция и документи, НО това не му попречи да ме целуне и да тръгне с усмивка! Утре щяхме да пътуваме с тази кола при част от семейството ни, което виждаме рядко, за да прекараме празниците заедно и въпреки всичко ПАК ще го направим, просто не с тази кола! Мисълта ми е, че единственото, което направихте с поредното „доброжелателно ДЕЛО“ е да затвърдите вашето ниско ниво!И не знам дали всички кражби и щети по колите и личните ни вещи се случват, защото Тото е известен или това няма общо, НО няма и значение, понеже глупостите си ги изсипвате постоянно и на ВСИЧКИ! Не ви интересува може ли човекът отсреща да се справи с вашите зулуми, има ли финанси, време, нерви…!

Та, ще използвам тази снимка и идващите празници да ви пожелая да бъдете по-ДОБРИ, по-човечни и да спрете да имате желания, които вредят на околните или поне да ги контролирате! Нали заради това сме хора, ако не можем един контрол на лошите си чувства и действия да поставим, то тогава къде сме тръгнали да развиваме други, още по-сложни качества и добродетели?“, написа тя към кадър, на който позира в компанията на своя любим, прегърнал я с една ръка през раменете.
автор: СЛАВА

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.