Тони Стораро: Емрах може да има връзка с Теди Александрова, но няма да остане с нея! (виж тук)

0

Тони Стораро за връзката на сина си с по-възрастната му колежка!

„Емрах може и да има връзка с колежката ми Теди Александрова. Не сме говорили по тази тема, не му светя, нито му се бъркам и го питам има ли си гадже.“

Тони Стораро
Теди Александрова и Емрах нямат бъдеще според Тони Стораро

Това заяви пред вестник „България Днес“ певецът Тони Стораро по повод информацията, че синът му Емрах е залюбил палавата изпълнителка Теди Александрова.

„Синът ми е още млад. През него има да минат много жени, докато се задоми. Емрах е едва на 18 години. Животът е пред него“, казва хитовият изпълнител. За сефте цялата фамилия Стораро се събира заедно за Нова година.

Обикновено Тони и синовете му – Фики и Емрах, работят по празниците, но след като кръчмите и дискотеките са затворени, те се събират в семейния дом и празнуват заедно.

„Трудно се справям по време на локдауна – разкрива Стораро-старши. – Няма как да вадя пари, а сметките си вървят. Банките постоянно питат къде са им парите, а аз нямам.

Затварянето може би е добре дошло за богатите хора, но не и за такива като мен от средната класа“, довери пред вестника хитовият изпълнител.

„Нека се изчака – казва Стораро. – Няма смисъл да ни позволят да работим и след две седмици пак да хлопнат кепенците на дискотеките. По-добре е да се отвори всичко след зимата, ако, разбира се, вирусът е изчезнал“, казва още бащата на Фики и Емрах.

Тони още се страхува от Ковид-19. Преди няколко месеца той изкара вируса тежко. Наложи се да влезе в болница.

„Засега не бързам да се ваксинирам. Имам много антитела. Преди мен трябва да минат много хора. Но със сигурност бих си поставил ваксина. Минах през вируса и знам колко опасен е той“, добавя Стораро.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.