Взрив: Галена е певица на годината, Преслава остана в девета глуха! (виж тук)

Взрив: Галена е певица на годината, Преслава остана в девета глуха! (виж тук)
Гласувайте за статията

Галена грабна приза певица на годината!

Галена е певица на годината. Това стана ясно след онлайн гласуване на чалга феновете. В класацията се вижда, че преобладават младите изпълнители, доказани имена от годините почти не присъстват.

Галена

Галена издуха Преслава от класацията

Вероятно причината за това е че „старите кучета“ все по-рядко правят нови песни, докато новите звезди бълват хит след хит.

Галена грабва челната позиция и се окичи като кралица на кръшните ритми. Чалга класацията от миналата година не разделя мъжете и жените.

Така на второ място се оказа младата надежда на чалгата Меди и това не е изненада тъй като певецът успя да направи най-много песни от колегите.

Топ 3 се допълва от тийн звездата Лидия, която е сред най-слушаните от новата вълна чалга изпълнители.

Преслава е свързана с най-голямата изненада в класацията, която е праща на седмо място. Тя не приемаше ангажименти дълго време и най-вероятно Това е оказало влиянието отношението на феновете към нея

На четвърто пето място са други дебютанти – Десита и Денис Теофиков. След тях се нарежда Емилия. Малкият син на Тони Стораро – Емрах също влиза в класацията, а брат му е едва на 23 място.

Челната десетка се допълва от Галин и Емануела. Двамата бележат спад спрямо предходните месеци.

Далеч от лидерите остават Алисия на 12-о място Константин на 14-о Софи Маринова на 20-о Камелия на 33-о Андреа на 36-о, Ивана на 45-о, Тони Дачева на 76-о, Сузанита на 78-о пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Взрив: Галена е певица на годината, Преслава остана в девета глуха! (виж тук)”

  1. М М

    февр. 11. 2021

    ЩЕ ПРАТИ ГАЛЕНА ПРЕСЛАВА В ДЕВЕТА ГЛУХА, АМА НИКОГА

  2. sewa

    февр. 15. 2021

    ГАЛЕНА Е КЛАСА,А ПРЕСЛАВА Е СМЕШНА,СТОЙКАДЖИЙКА КОМПЛЕКСИРАНА,СЕЛЯНДУРКА,ГАЛЕНА ИМА ТАЛАНТ И НИВО,ПРЕСА Е САМО ЯД И ЗАВИСТ

Добавете коментар