Окончателно: Енджи Касабие мести родата в България!(Виж още)

Окончателно: Енджи Касабие мести родата в България!(Виж още)
Гласувайте за статията

Диетоложката Енджи Касабие взе окончателно решение

Ливанката Енджи Касабие се е заела със задачата да увеличи населението на София. Известната диетоложка на Силвестър Сталоун и на други кинозвезди, снимали у нас, мести цялата си рода в България.

Енджи Касабие

Енджи Касабие мести родата в България

Двете й сестри с домочадията си вече са в столицата, а сега трите очакват и майка си, информира софийски ежедневник. Решението за ливанското преселение било взето категорично след трагедията в Бейрут, предизвикана от експлозията,

която съсипа половината град – тогава многолюдната фамилия на Касабие се спасява от разрушенията, но всички осъзнават, че вече нищо няма да бъде както преди.

Експертката в храненето купила апартаменти в една от сградите на строителния предприемач Димитър Барбуков, за да настани на първо време най-близките си хора.

Рабих ел Зейн, съпругът на Енджи, също мислел за подобен трансфер. Мистър Ливан заминал за родината, за да види майка си и да прецени какви са шансовете й да пътува до София безпроблемно.

Красавецът, който гони актьорска кариера, вече е български гражданин. Бебето Раян, което през януари празнува годинка, също вече е нашенец по документи. Израсналата тук Енджи му говори на български и е убедена, че момченцето първо трябва да усвои езика на естествената си среда.

В момента Касабие работи по мащабен проект – на територия от 700 квадратни метра тя планира да съчетае полезното с приятното, като изгради уелнес център и сладкарница. Доскоро Касабие обикаляла арабските държави, за да оглежда хотели и спа центрове, в които да инвестира, но сега вечекатегорично е решила, че мястото на бизнеса й е в България.

Пандемията не я плаши. Самата тя успяла сравни телно бързо и ефективно да пребори коронавируса, като за няколко дни останала без обоняние. Но поне на този етап няма намерение да си слага ваксина, чиито странични ефекти все още не са й ясни и я притесняват. Диетоложката вярва, че COVID-19 е създаден от човек, но въпреки това е убедена, че организмьт може да се справи сам със заразата, ако се поддържа в „бойна готовност“.

Енджи Касабие наскоро пусна книгата „Не на диетите“, в която споделя, че най-важна е хармонията между тялото и душата. Самата тя никога не е била роб на суетата – признава, че за нея огледалото е задължение, а не мания. Неведнъж е казвала. че държи най-вече на диалога и емпатията.

Хубавата жена е преминала през различни драми в живота си и е наясно, че всеки спотаен в Аз-а демон се превръща в комплекс, който заробва битието. Според нея няма нищо по-пречистващо от дръзкото единоборство със собствените страхове. „Но трябва да имаш с кого да споделяш – иначе си изгубен“, категорична е ливанката, която отдавна се чувства и като българка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар