Бомба: Гери-Никол призна, че е готова за бебе! (още подробности)

Бомба: Гери-Никол призна, че е готова за бебе! (още подробности)
Гласувайте за статията

Гери-Никол вече се е замислила за потомство, явно е влюбена!

Готова за голямо родителско приключение е Гери-Никол. Яката дупара шокира феновете с намеци, че вече е готова да става майка.

Гери-Никол

Гери-Никол иска бебе

Една бременност и последвалите трепетни първи години със сигурност биха се отразили на кариерата й, притесняват се най-запалените й почитатели.

Наскоро Герито имаше период, в който няколко пъти публикува снимки на бебета. Черешката на тортата дойде, когато певицата сподели:

„Мама е най-красивата дума на света!“, с което окончателно хвърли феновете в тъча. Яката дупара обаче приключи връзката си с MMA боеца Дани Илиев с когото известно време излизаше и делеше постеля.

За празниците певицата замина на невероятно продължителна екзотична почивка на Бали, а бившия й вече приятел остана в България. На Бали Гери-Никол се завърна към обичайното си форма и спря с бебешките публикации и разкрития за това колко хубава дума е мама.

Вместо това Яката дупара заложи на лъскави мокри задни части, дълбоки деколтета, провокативни бедра и неприлични ханшове от плажовете на далечния остров.

Казват, че по празниците най лесно се забременява. Дали Гери-Никол ще ни изненада след девет месеца? Само ако е намерила голямата любов пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар