Браво: Криско е истински баща за пример! (виж какво прави за Амая)

Браво: Криско е истински баща за пример! (виж какво прави за Амая)
Гласувайте за статията

Криско и Цвети са в очакване на второто си дете!

Рапърът Криско и половинката му Цвети Петрова са в очакване на второто си дете. Двойката съобщи радостната вест навръх Коледа. Към момента все още крият пола на втория си наследник, но запознати издават, че и двамата мечтаят за момче.

Криско

Криско стана истински баща за пример

През 2019 година Криско и Цвети станаха родители за първи път на момиченце, което носи името Амая. Изпълнителят твърди, че се справя чудесно с грижите за щерка cи и е отмяна на половинката си.

„Всичко мога – къпане, памперси, ядене, развлекателна програма, приспиване, събуждане… Ако закъсам си пускам обява за детегледач“, споделя смеейки се пред вестник „Телеграф“ Криско. За Талев най-важно е да научи дъщеря си да има правилна самооценка и да не яде боклуци.

Последно време рапърът е запален фитнес маниак и по хубавата храна. Редом с фитнеса предизвикателството Сталев спрял да останеш позирала по нови проекти в потвърдения пандемия.

„Дразни ме, че за някои хора това е поредното оправдание да не работят. Икономическия ясно, че влияе зле на 85% от бизнесите. На мен ми се отрази добре защото намери време за семейството за себе си“, категоричен е Криско.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар