Най-после: Щерката на Фатик се реши и показа гаджето си! (виж тук)

Най-после: Щерката на Фатик се реши и показа гаджето си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Щерката на Фатик показа гаджето си публично!

Малката щерка на Фатик най-накрая показа гаджето! Адриана Тюркмен се похвали с кадри от романтична почивка в планината за Нова година в компанията на новата си любов.

Фатик

Ето го гаджето на щерката на Фатик

Снимка с мистериозния младеж Ади пусна и на Хелоуин, но тогава той е с маска. За сефте влюбените се обявяват в първите дни на 2021 година.

Близки до двойката издават, че любимият на наследницата на Фатик се казва Кристиян Симеонов и е на 33 години. Двамата са заедно от няколко месеца, но Тюркмен решила да крие връзката им от суеверие.

Миналата година тя преживява тежка раздяла с футболиста Георг Василев, с когото публично афишира отношенията си. Затова преценява, че показността е изиграла лоша шега на отношенията им.

Кака й Александра нарушава суеверията и пуска за кратко стори с „влюбените гълъбчета“. Малко след разкритието кадърът е изтрит, а официалната премиера на избраника е на Нова година.

Празничните дни Адриана и Кристиян избират да прекарат в луксозен хотел в полите на Пирин, привличащ туристи с алпийски вили.

На декора на приказната гледка по-рано се пуснаха фризьорът на звездите Венелин Кондаков и половинката му Христина, която е изгряваща певица.

Щерката на Филип Найденов-Фатик и половинката й се отдават на удоволствията и се потапят във външно джакузи, където си разменят ласки и целувки.

Интимните фотоси Адриана споделя в социалните мрежи. На новогодишната вечеря тя привлича погледите с впита по тялото рокля, която подчертава дългите й крака, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар