Мария Бакалова грабна престижна награда в САЩ! (още подробности)

Мария Бакалова грабна престижна награда в САЩ! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мария Бакалова напредва бавно, но сигурно зад океана!

Поредното сериозно отличие добави в колекцията си Мария Бакалова. Българката, която само за няколко месеца се превърна в световна сензация, е наградена от Националния съвет на кинокритиците в САЩ.

Мария Бакалова

Мария Бакалова с престижно отличие в САЩ

Бакалова е отличена за най-добра поддържаща женска роля за брилянтното си участие в „Борат“. Престижното отличие е поредното в колекцията на 24-годишната бургазлийка, а според киноманите това е сигурна крачка към „Оскар“.

„Благодаря за честта, която ми оказахте“, пише Мария в своя инстаграм профил, за да се отблагодари на американските кинокритици.

Наградите „Изборът на критиците“ се присъждат от Асоциацията на кинокритиците, работещи в САЩ и Канада в телевизиите, радиостанциите и интернет изданията.

Това професионално сдружение обединява над 250 души и е считано за най-голямата по рода си организация в Северна Америка.

Мария Бакалова успява да подреди живота си в Лос Анджелис. След последното отличие актрисата отбеляза поредицата от лични успехи с татуировка. Тя се довери на едно от най-популярните тату студиа в Бевърли Хилс.

Ha крака си Мария Бакалова изрисува малък паяк и ръкописен надпис „Memoro“. Междувременно нейният откривател Саша Барон Коен разкри пред списание „Варайъти“, че няма да има повече продължения на Борат, пише вестник „България Днес“.

„Извадих отново Борат заради Трьмп. Този филм имаше цел и аз наистина не виждам причина да го правя отново. Така че, да, Борат е заключен в шкафа“, споделя Коен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар