Дотам ли я докара: Краси Радков на маникюр, лакира си ноктите! (виж тук)

Дотам ли я докара: Краси Радков на маникюр, лакира си ноктите! (виж тук)
Гласувайте за статията

Краси Радков се превърна в същинска примадона!

На разкрасителни процедури се подлага Краси Радков. Комикът на Слави Трифонов очевидно много държи на външния си вид, тъй като посети салон за красота в центъра на столицата. Радков бе придружен от своя приятел и колега Мариан Бачев.

Краси Радков

Краси Радков стана кокона, лакира си ноктите

Краси е новобранец в салона за красота. Той за сефте използва услугите на това студио. Не така стоят нещата с неговия колега Бачев. Мариан е редовен пoceтител на салона.

Именно той предвождаше Радков в студиото и го представи на персонала. След като прекара едва няколко минути в разкрасителния център, за да представи колегата си Радков, Бачев се изниза от салона и тръгна по задачи.

В козметичното студио Краси прекара повече от час. Салонът предлага редица процедури – от подстрижка до топене на мазнините в тялото. Краси влиза в студиото за съвсем различно нещо. Той нито иска да смени прическата си, нито да премахне вредните неща от тялото си.

Радков си направи маникюр в салона, забеляза зоркото око на фотографите на вестник „България Днес“, които дебнат актьора през цялото време, докато той е в центъра за красота. Именно от Бачев Радков разбира за тази процедура.

Наскоро Краси забелязал колко добре изглеждат ръцете на колегата му. И му завидят за идеалните нокти.

След маникюра и ноктите на Радков са изваяни. Те са изпипани до съвършенство, а накрая са лакирани за блясък.

Редица мъже от родния хайлайф ежемесечно се подлагат на оформяне на ноктите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар