Теди Александрова за Емрах Стораро: Случи ми се любов! Летя! (виж тук)

0

Теди Александрова призна за връзката си с Емрах Стораро!

„През тази странна, луда и крива година ми се случи най-чистото нещо на света. Любов, любов, любов… Тя е достатъчна, за да летиш, стига да е реална.“

Емрах Стораро
Емрах Стораро и Теди Александрова лудо влюбени

Изповедта е на фолкпевицата Теди Александрова, която признава, че има нова половинка. През последните дни блондинката е свързвана с малкия син на Тони Стораро – Емрах Стораро, след като се появиха снимки как двамата се целуват в новогодишната нощ.

Засега нито един от двамата не е признал официално, но прочувствените слова на Теди идват в момент, когато клюката за техните отношения е възможно най-гореща.

Дълго време Александрова беше опасно близка с рапъра Ванко 1, като двамата бяха засичани да се забавляват заедно в нощни заведения, но така и не признаха, че са заедно.

Възможно е между тях да е настъпил крах и Теди бързо да се е насочила към Емрах, който е от новото поколение чалга звезди и интересът към него от страна на жените е голям.

„Емрах може и да има връзка с колежката ми Теди Александрова. Не сме говорили по тази тема, не му светя, нито му се бъркам и го питам има ли си гадже. Синът ми е още млад. През него има да минат много жени, докато се задоми. Емрах е едва на 18 години. Животът е пред него“, коментира наскоро пред вестник „България Днес“ таткото на младежа Тони Стораро.

Интересното е, че преди година Емрах и Теди записаха съвместна песен – баладата „Сърце мое“, и меломаните предполагат, че тогава отношенията им са станали малко по-сериозни. Въпреки че е на крилете на любовта, Теди Александрова признава, че не прави планове.

„Не я мисля и не се пренавивам за нищо, оставям се по течението. Изпратихме интересна година… Не забравяйте, че винаги може да е по-зле. Нека си пожелаем най-доброто занапред, да мислим цветно и да сме над нещата“, добави още фолкпевицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.