Станислава Цалова и мъжът й се запознали в интернет!Станислава Цалова избрала мъжа си

заедно с майка си, твърди вестник "Минаха години". Съпругът Йордан, с когото синоптичката на Би Ти Ви има две деца - Светослав и Антонина - е отговорил на редица предварително зададени условия, съгласувани с бъдещата тъща Тони Ким. [caption id="attachment_458104" align="alignright" width="300"]Станислава Цалова Станислава Цалова си избрала мъжа в комбина с майка си[/caption] Разбира се, той не е знаел това, когато се запознал с красивата Стаси в интернет. Едва след сватбата научил и за кастинга, и за това, че е водил романтичен чат не само с прекрасно момиче, а с идеи е участвала и майка й Тони Ким, която е дъщеря на японка и кореец.

„Преди да намерим Данчо, със Станислава написахме списък с качества на идеалния съпруг”, споделяла е Тони Ким при една от редките си съвместни изяви с дъщеря си и зет си.

Бащата на Стаси - Страхил, който е пенсионер и допреди години е работел в сервиз като хладилен техник, бил против това начинание. Само че Тони Ким била убедена във важността му, съобщава вестникът. Все пак Стаси - красиво, умно, добро дете - в този момент нямала приятел. Седяла си вкъщи и никъде не излизала. „А мен сърцето ме боли как така такова хубаво момиче да няма приятел. Казвах й: „Сашенка, излизай!”. „Не искам, отвръщала Стаси”, припомня си Тони Ким. Да е софиянец било сред важните условия. Причината е желанието на майка и дъщеря да бъдат заедно по празници. Преди време, доста преди да срещне Данчо, Стаси имала приятел, който не бил софиянец. „Беше трудно и на Стаси, и на нас”, казвала е Тони Ким. Празниците Стаси посрещала с приятеля си в друг град, далеч от родителите си. Стаси и Данчо се запознали в интернет. Тогава той нямал представа, че си пише не само с много хубаво и мило момиче, а и с нейната майка. Разбрал чак след сватбата, споделял е през смях той. Тони Ким се среща със зетя по нехубав повод. Тогава Стаси трябвало да се оперира. Съвсем не й било до това дали ще я хареса, но Данчо й направил силно впечатление с това, че се отнесъл много отговорно към положението на Стаси. Оттам нататък бариерите между тъща и зет паднали. Азиатката веднага го приела. Чувствата били взаимни. Данчо предложил брак на синоптичката на виенско колело в Париж през 2010 г. Тогава Станислава била във Франция, за да участва в третия сезон на състезането „Форт Бояр“. Телевизионерката роди сина си Светослав през 2014 г. и го кръсти на свекъра си. През 2016 г. красивата синоптичка роди дъщеря си Антонина, която кръсти на майка си. Станислава Цалова е доста любознателна. Учила е цели 10 години - след географията завършва японистика и метеорология. Синоптичката на Би Ти Ви завършва основното си образование в руското 32-ро СОУ, а средното - в паралелка с изучаване на японски език в 18-о СОУ. По това време била и частна ученичка във Втора английска гимназия. Стаси, която като малка мечтаела да е ватманка, а после — разносвачка на пици, като ученичка мислела да става пилот. Скоро променила мисленето си. Първо се заела да учи география, като междувременно завършила и фотографски колеж. Цалова продължава да е в тандем с майка си в бизнеса с бижута. Тони го започва още преди дъщеря й да се нареди до най-разпознаваемите лица на Би Ти Ви. Съвсем любителски майката създавала красивите аксесоари, а Стаси, тогава още студентка, помагала с каквото може. Заниманията стават професионални, след като Тони посещава бижутерски курсове. „Продължаваме да правим бижута с мама, но трябва да призная, че покрай децата времето, което мога да отделя за това, е малко. Мама е изключителен творец, гордея се с красивите произведения, които сътворява. У дъщеричката ми Тото виждам, че има нещо от нея, и се надявам и тя да има това усещане за красота, цветове и тази творческа дързост като баба си”, споделя Станислава Цалова.