Като на кино: Станислава Цалова си избрала мъж заедно с майка си! (още подробности)

Като на кино: Станислава Цалова си избрала мъж заедно с майка си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Станислава Цалова и мъжът й се запознали в интернет!

Станислава Цалова избрала мъжа си заедно с майка си, твърди вестник „Минаха години“. Съпругът Йордан, с когото синоптичката на Би Ти Ви има две деца – Светослав и Антонина – е отговорил на редица предварително зададени условия, съгласувани с бъдещата тъща Тони Ким.

Станислава Цалова

Станислава Цалова си избрала мъжа в комбина с майка си

Разбира се, той не е знаел това, когато се запознал с красивата Стаси в интернет. Едва след сватбата научил и за кастинга, и за това, че е водил романтичен чат не само с прекрасно момиче, а с идеи е участвала и майка й Тони Ким, която е дъщеря на японка и кореец.

„Преди да намерим Данчо, със Станислава написахме списък с качества на идеалния съпруг”, споделяла е Тони Ким при една от редките си съвместни изяви с дъщеря си и зет си.

Бащата на Стаси – Страхил, който е пенсионер и допреди години е работел в сервиз като хладилен техник, бил против това начинание. Само че Тони Ким била убедена във важността му, съобщава вестникът.

Все пак Стаси – красиво, умно, добро дете – в този момент нямала приятел. Седяла си вкъщи и никъде не излизала. „А мен сърцето ме боли как така такова хубаво момиче да няма приятел. Казвах й: „Сашенка, излизай!”. „Не искам, отвръщала Стаси”, припомня си Тони Ким.

Да е софиянец било сред важните условия. Причината е желанието на майка и дъщеря да бъдат заедно по празници.

Преди време, доста преди да срещне Данчо, Стаси имала приятел, който не бил софиянец. „Беше трудно и на Стаси, и на нас”, казвала е Тони Ким. Празниците Стаси посрещала с приятеля си в друг град, далеч от родителите си.

Стаси и Данчо се запознали в интернет. Тогава той нямал представа, че си пише не само с много хубаво и мило момиче, а и с нейната майка. Разбрал чак след сватбата, споделял е през смях той.

Тони Ким се среща със зетя по нехубав повод. Тогава Стаси трябвало да се оперира. Съвсем не й било до това дали ще я хареса, но Данчо й направил силно впечатление с това, че се отнесъл много отговорно към положението на Стаси.

Оттам нататък бариерите между тъща и зет паднали. Азиатката веднага го приела. Чувствата били взаимни. Данчо предложил брак на синоптичката на виенско колело в Париж през 2010 г. Тогава Станислава била във Франция, за да участва в третия сезон на състезането „Форт Бояр“.

Телевизионерката роди сина си Светослав през 2014 г. и го кръсти на свекъра си. През 2016 г. красивата синоптичка роди дъщеря си Антонина, която кръсти на майка си. Станислава Цалова е доста любознателна. Учила е цели 10 години – след географията завършва японистика и метеорология.

Синоптичката на Би Ти Ви завършва основното си образование в руското 32-ро СОУ, а средното – в паралелка с изучаване на японски език в 18-о СОУ. По това време била и частна ученичка във Втора английска гимназия.

Стаси, която като малка мечтаела да е ватманка, а после — разносвачка на пици, като ученичка мислела да става пилот. Скоро променила мисленето си. Първо се заела да учи география, като междувременно завършила и фотографски колеж.

Цалова продължава да е в тандем с майка си в бизнеса с бижута. Тони го започва още преди дъщеря й да се нареди до най-разпознаваемите лица на Би Ти Ви.

Съвсем любителски майката създавала красивите аксесоари, а Стаси, тогава още студентка, помагала с каквото може. Заниманията стават професионални, след като Тони посещава бижутерски курсове.

„Продължаваме да правим бижута с мама, но трябва да призная, че покрай децата времето, което мога да отделя за това, е малко. Мама е изключителен творец, гордея се с красивите произведения, които сътворява.

У дъщеричката ми Тото виждам, че има нещо от нея, и се надявам и тя да има това усещане за красота, цветове и тази творческа дързост като баба си”, споделя Станислава Цалова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар