Гала за „бременната“ си щерка: Честито и от мен, но….

Гала за „бременната“ си щерка: Честито и от мен, но….
Гласувайте за статията

Честитки на фенове засипаха Гала заради „бременната“ й щерка Мари

Клюка, плъзнала в интернет, превърна водещата в обект на поздравления. Според мълвата дъщерята на Гала Мари е бременна. Тиражираната новина не е вярна и Мари няма да става майка, поне не на този етап от живота си.

Гала

Гала отговори на честитките за „бременната“ Мари

„Честито и от мен, но явно не е моята Мари“, отговори Гала на поредния поздрав по темата.

Гала допълва, че някога и това ще се случи, но не сега. Дъщеря й също непрестанно получава въпроси, свързани с предполагаемата й бременност. Повод за тази клюка стана първата татуировка на Мари.

Тя и половинката й Константин си татуираха малки стъпки под лактите. Това даде повод за клюкарстване и голяма част от феновете й отсекоха „Чакат бебе!“.

Оказва се, че татусите нямат нищо общо с началото на нов живот. Гала реагира остро на мастилената рисунка върху тялото на дъщеря й, но това не попречи на Мари да отиде в студиото.

Водещата на „На кафе“ признава, че трудно понася лъжите и хейта, които се сипят по неин адрес. Тя разкрива, че преживява всяка измислена новина и всяко недоброжелателно послание.

„Трудно е, тежи ми, наранява ме написаното или казаното. Отнема ми време да го преболедувам“, признава Гала отношението си към фалшивите новини по неин адрес.

Нов татус на Мари даде повод за клюки за евентуална бременност. Тя признава, че би се радвала да стане баба, но не и на този етап.

В откровен разговор с феновете си 53-годишната тв звезда признава, че полага сериозни грижи, за да изглежда добре. Гала откровеничи и разкрива, че на екран прикрива напрежението, но вкъщи си позволява да го отпусне.

През последните 20 г в делничните дни се събужда в 5:30, а работният й ден приключва към 14 ч. Водещата успява да отдели няколко часа за себе си, след което отново се насочва към сценария, за да е готова за следващия ден.

Гала разкрива, че няма време да изпада в депресивни състояния и често, когато е тъжна, се самолекува, писа „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар