Камелия проговори за абортите: Искам да имам деца!(Още от изповедта й)

Камелия проговори за абортите: Искам да имам деца!(Още от изповедта й)
Гласувайте за статията

Камелия направи сърцераздерателна изповед!

Камелия на половин век! Неостаряващата сексикона на чалгата отбеляза 50-и рожден ден с изповед, в която призна какво й тежи на сърце.

Камелия

Камелия направи тежка изповед

„Искам да имам деца, направих всичко възможно. Пътят, който извървях, не беше лесен. Много неща съм спестила дори на родителите ми. Ако трябва да имам деца, ще имам.

Трудно се преживява загуба на дете. Надеждите ти рухват, обвиняваш ce, озлобяваш се. Наложи ми се да направя аборт с близнаци“, разкри изпълнителката.

Другата най-тежка ситуация, с която я сблъсква животът й, е кончината на баща й.

„Докато не ти се случи едно такова преживяване, мислиш, че всичко ти изглежда много голямо. В един момент осъзнаваш, че като видиш баща си в ковчег, това е за последен път.

Тогава за пръв път разбрах какво значи болка от загуба. Хем е тялом там, хем усещаш, че го няма. Няма да забравя този ден“, просълзи се певицата в тв предаване, цитира „България Днес“.

Изключително интересна, така поп фолк певицата Камелия определя 2020 година, въпреки че участията на артистите бяха ограничени, а междувременно тя и любимият и мъж Цветин изкараха коронавируса преди няколко седмици.

„Преди година в момент на равносметка, без да предполагам че ще има коронавирус, се питах, ако нещо се случи, няма ли да мога да издържа една година без да работя. Ако се оплаквам сега, значи не съм узряла да работя професията си“, смята Камелия.

Затова е готова за ситуацията в която коронавирусът постави всички артисти.

Тя споделя, че няма някаква тайна за това как изглежда на 50. Не полага невъзможни усилия, за да изглежда добре. Пие много вода, слага крем за лице когато е необходимо.

Периодично гладува. Освен това има добър ген,заяви певицата, пише „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар