Първото новолуние за тази година

Първото новолуние за тази година
Гласувайте за статията

Новолунието тази година започва с Козирог. Новолунието обаче привлича Плутон – планета, известна със своята мощна и преобразуваща енергия, което означава, че ще трябва да преодолеем ревността си, борбата за власт и най-дълбоките си страхове, преди да можем да продължим напред към развитие, както се коментира и в изданието Една.бг. Така че пропуснете драмата – освободете, възстановете и се обновете под това Новолуние.

На 13.01. в 07:30 сутринта движението на Луната, която отговаря за емоционалното ни състояние и подсъзнателните ни копнежи, ще съвпадне с това на Слънцето (таланти, изява, Его) в знака Козирог.

Тогава настъпва Новолуние. Знакът Козирог отговаря за строителните дейности, авторитетите, престижа, общественото мнение и институциите. Именно заради това е важно през дните докато трае събитието, а именно 12.01. и 13.01. да избягваме правенето на ремонти, сблъсъка с авторитети или с хора с власт, както и драстични промени в имиджа си. Добре е също така да избягваме да правим важни неща, понеже е много вероятно да не ни се получават по план.

През периода няма да сме особено стабилни емоционално и е възможно да имаме конфликт между съзнателните ни нужди и подсъзнателните ни желания.

Дните около Новолунието ще бъдат най-разнообразни и напрегнати за кардиналните знаци Везни, Овен, Козирог и Рак, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са вероятни разправии с хора и изясняване на отношения, на които ще им е трудно да устоят, но и които доста ще ги разстроят и развълнуват. Лъвовете и Стрелците по всяка вероятност ще имат работни ангажименти, но е важно да са прецизни, за да имат успех. Телците и Девите ще имат желание да блеснат без да полагат особени усилия и поради тази причина може да нямат успех с изявите.

При Рибите и Скорпионите са вероятни проблеми с пътувания или средства за комуникация. Възможни са също така ангажименти покрай документация или близко обкръжение. Водолеите и Близнаците може да са силно разконцентрирани и разсеяни. При всички случаи ще имат работа за отмятане и ще им се наложи да положат известни усилия в тази насока.
Източник: https://dama.bg/Dama.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар