Взрив: Жесток развод за Майкъл Чорни, жена му го съди за 25 млн. долара! (още подробности)

Взрив: Жесток развод за Майкъл Чорни, жена му го съди за 25 млн. долара! (още подробности)
Гласувайте за статията

Майкъл Чорни в скандален развод с жена си!

Бизнесменът и бивш собственик на „Левски“ Майкъл Чорни се раздели със съпругата си Никол Райдман (На снимката горе), която го съди за 25 милиона долара.

Майкъл Чорни

Съпругата на Майкъл Чорни му иска 25 милиона долара

Никол и 69-годишният милиардер сложиха край на брака си в началото на 2020-а след 11 години заедно и две деца. Узаконяването на връзката им изиграва лоша шега – само няколко месеца след сватбата израелската бизнесдама слага край на отношенията им.

Никола децата им останаха във великолепния семеен дом в Херцлия Питуах (курорт в Израел), а Чорни се премести в един от новите комплекси в Тел Авив.

Тогава дойде и големият бум – Никол заведе иск срещу бившия си съпруг за 25 милиона долара. Тази сума е вписана във финансовото споразумение, което двамата подписват преди да се оженят. Бизнесменът не пожелал да изпълни условията на споразумението затова Никол завежда дело.

Райдман е сред популярните лица в страната. Участва в местно риалити, изявява се певица, като спонсор на израелската армия. Изключително близка е с министър-председателя Бенямин Нетаняху и съпругата му Сара.

Докато бушува скандалът с Никол, бившият собственик на „Левски“ не си губи времето и вече има нова жена до себе си. Това е 39-годишнина Сузи Робин. Чорни и доста по-младата от него дама започват да излизат четири месеца след раздялата на бизнесмена.

Срещат се в магазин за дрехи в центъра на Тел Авив. Скоро след това вече са известна двойка и живеят заедно. Новата на Чорни е сертифициран козметик и никак не е очарована от публичността която я застига покрай връзката й с бизнесмена.

От няколко месеца нов мъж до себе си има и Никол. Тя излиза с Ярън Коен – доста богат собственик на компания за капиталови инвестиции.

Чрез своите адвокати Майкъл Чорни отказва на вестник „България Днес“ да говори за събитията в живота си и няма желание да дава интервюта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар