Тончо Токмакчиев със страховити разкрития за Ковид-19! (виж тук)

Тончо Токмакчиев със страховити разкрития за Ковид-19! (виж тук)
Гласувайте за статията

Тончо Токмакчиев разказа подробно за преживяванията си!

Тежко изкарва Ковид-19 обичаният актьор Тончо Токмакчиев. Комикът дълго време не успява да се излекува от коварното заболяване. Затова е принуден за кратко да влезе в лечебно заведение.

Тончо Токмакчиев

Актьорът Тончо Токмакчиев втрещи с разкрития

„В болницата видях какви ли не неща. Мога от личен опит да кажа, че това не е просто грип. Нещо много по-сериозно е. Преминах през всички фази на заболяването. Първо започнаха да ме болят ставите.

След това се появи температура, която за няколко часа падна, ала ми се запуши носът. По-късно имах и кашлица. Вирусът не оставя организма на мира. Тъкмо си мислиш, че си се оправил, и се появява нещо ново. Гадна работа. Доста неприятно е“, обясни Тончо Токмакчиев.

Семейството на актьора също преминава през коронавируса. Жената и майката на Тончо изкарват дори по-тежко заболяването.

„Съпругата ми 20 дни бе в болница. Беше в много тежко състояние. Майка ми изкара 10 дни в болница. Аз го прекарах най-леко от трима ни. Ала тепърва ще установяваме последствията, които коронавирусът причинява на организма ни“, каза още Токмакчиев.

Комикът твърдо подкрепя масовата ваксинация. Според Тончо само това е начинът пандемията да бъде овладяна.

„Ние сме в едно полуграмотно състояние. Има агресия в социалните мрежи. Всеки говори, пуска как една ваксина може да се направи за 5 месеца, а преди това е отнемало няколко години.

Ами технологиите са различни, господа и госпожи от интернет. Светът се развива. Тъпотия е да се мисли, че ще ни чипират, за да ни следят. На никого не му пука какво си говори бай Данчо в кръчмата.

Но всеки има право на избор. Лично аз ще се ваксинирам. За мен е редно и хора с хронични заболявания да го направят. Хората, които не искат, те си знаят. Има и такива случаи.

Казват, че се лекуват с чайове и йога, ала не са се срещали с коронавируса. И аз не искам да пия лекарства, но ми се наложи заради Ковид-19″, добави пред вестник „България Днес“ Токмакчиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар