Боцнаха Гери Дончева с „Пфайзер“

Боцнаха Гери Дончева с „Пфайзер“
Гласувайте за статията

Гери Дончева стана за смях с ваксина срещу Ковид-19. Моделката се похвали, че са й поставили инжекцията, въпреки че все още не е приключила ваксинацията на хората на първа линия в борбата срещу болестта, нито на групите, определени като приоритетни. Докато феновете й я хвалеха за смелостта, че се е вредила за имунизиране срещу опасното заболяване, родната общественост скочи срещу красавицата.

„Коя е Гери Дончева, за да се ваксинира преди учителите?”, недоволстват хората, убедени, че моделката се е вредила за ваксина с връзки или рушвети. Още по-голям отзвук предизвика официалната черна рокля с презрамки, в която Гери реши да се ваксинира посред зима. „Когато дойде и моят ред за ваксиниране, в брокат ли да се облека или в дантела?”, бъзикат се възмутени от показността на Дончева дами.

От болницата, в която е направена ваксината, обясняват, че моделката има право на инжекция, защото е пиар в лечебното заведение и като такъв работи с пациенти, „Уикенд” направи проверка, от която става ясно, че лечебното заведение всъщност е за рехабилитация. В него се лекуват пациенти след инсулт, след операция на тазобедрени стави, при болест на Паркинсон, при заболявания на централната и периферната нервна система, при травми на гръбнака и др. Но няма официални данни за лечение на хора с Ковид-19. Разбира се, това би могло да се дължи на пропуск в попълването на официалната информация за болницата и Гери действително да се бори с коронавируса редом с лекари на първа линия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар