Скандално: Спенс с шокиращи разкрития за майката на сина си Петра! (виж тук)

Скандално: Спенс с шокиращи разкрития за майката на сина си Петра! (виж тук)
Гласувайте за статията

Спенс разкри истината за бившата си Петра!

„Не без сина ми“. Тези четири думи накратко описват отвореното писмо, с което рапърът Спенс се обърна към медиите.

Спенс

Спенс разкри истината за жена си Петра

Изпълнителят бе обвинен от бившата си половинка и майка на 3-годишния му син Максим – Петра, в „домашно насилие“. Заведеното от нея дело бе спечелено безапелационно от Спенс.

След като бе доказано, че рапърът никога не е посягал физически на бившата си. А „вербалните обиди“ са били просто част от творчеството му и не са били адресирани до нея. Петра обаче не спря войната срещу рапъра, а продължи да обикаля медиите и да го злепоставя.

Това провокира и отвореното писмо на Спенс. Към писмото е прикрепил и няколко скрийншота от чат, в който Петра признава за новия си приятел и намеренията му да осинови детето на Спенс. Ето и емоционалната му изповед:

„Дълго време мълчах, преглъщах и търпях, по мой адрес да се излива помия, да се говорят неистини, откровени лъжи. Водеше ме единствено фактът, че съм баща на три деца. И когато си баща, това освен най-голямото щастие на света, е и огромна отговорност. Но нещата вече преминаха добрия тон…

Едни хора ми казаха, че Спенс е “най-лошият” човек на света. Оказва се много лесно да се скриеш зад това и да раздаваш квалификации, пропуквайки важните детайли. А всички ние знаем, че дяволът се крие именно в тях.

Когато хулиш и разпространяваш неистини или когато удобно и с лекота ги превръщаш в “пасквилчета” по мой адрес и когато децата ти ги четат, е редно и моят глас да бъде чут.

Действително, спечелих делото, което бившата ми вече половинка г-жа Петра Вълчева заведе срещу мен за “домашно насилие“ по думите й, изразяващо се в акт на вербална агресия срещу нея, във време когато вече отдавна не бяхме заедно.

Удобно премълчано от нея беше обстоятелството, че предмет на делото е “вербално насилие”, изречени думи, фрази, рапиране, които дори не са адресирани до нея, а не физическо посегателство.

И когато разпространяваш наляво и надясно, че съдят Спенс за “домашно насилие”, и когато той има деца не само от теб, е редно или поне възпитанието го изисква, да бъде направено това дребно уточнение.

Всъщност, целта на повдигнатия от г-жа Вълчева правен спор бе да бъда дискредитиран, злепоставен, да бъде формирано погрешно обществено мнение за мен. И по този начин да бъда уязвен и поставен в немилост, в последващия съдебен процес, отново заведен от нея.

Предмет на този спор е упражняването на родителските права за малкия ни син – Максим Найденов, въпреки че аз никога не съм оспорвал това майката да ги упражнява.

Единственото, за което съм настоявал, е да имам осигурен контакт с детето, за да запазим и поддържаме силната връзка помежду ни.

Целта е ясна – да бъда тотално очернен, да бъде изкаран “лош” и тотално “непригоден” родител. Да бъдат силно ограничени, дори изобщо забранени контактите със сина ми.

Пределно ми е ясно и като отговорен баща съзнавам, че дете на 3-годишна възраст има нужда много повече от майка си и аз не го оспорвам. Все пак повече от всичко искам синът ми да е щастлив.

Удобно забравено от г-жа Вълчева е и обстоятелството, че когато бяхме в добри отношения, аз взимах Максим и прекарвахме време само двамата и се грижех почти изцяло за него. Сега да се твърди, че съм “най-черният” на света.

Да ми се дават само за по 2 часа да видя детето си през деня и то в присъствието й, и когато е в разположение на духа, е меко казано неприемливо за мен. Още повече, когато това се случва веднъж на два-три месеца.

Услужливо не се споменава името на новия й авер – пловдивския бизнесмен Веселин Кавръков. И за да е ясна цялата картинка, искам да попитам:

Вярно ли е, че г –жа Вълчева се премести в гр. Пловдив през м. май 2020 год., а съпругата му е починала януари същата година? Както и вярно ли е, че е мераклия да осинови сина ми?“, пише Спенс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Скандално: Спенс с шокиращи разкрития за майката на сина си Петра! (виж тук)”

 1. таня

  ян. 19. 2021

  А защо не потърсихте жена му за мнение? Сигурна съм, че истината има две лица.

 2. Irena81

  ян. 19. 2021

  Почти се просълзих. нео не му вярвам на тоя. Няма жена му случайно да скочи срещу него. Всички знаем кой е Спенс и с какво е известен

 3. Игор

  ян. 19. 2021

  Кой му даде на тоя клоун думата? Да плюе майката на детето си. 3 деца е оставил. Ако много ги обичаше, щеше да е с тях. Цяла България знае що за стока е. Ти знаеш ли какво е да си баща бе, мухльо.

 4. Графа

  ян. 19. 2021

  Пич, не е нормално ЖЕНА а тегли кредит за да купи къща.
  Нормално е МЪЖЪТ да купи къща.
  Не е нормално ЖЕНА да плаща къщата
  Нормално е МЪЖЪТ да не води просторутки там
  Не е нормално ЖЕНА с дете на ръце да се бори сама
  Нормално е МЪЖЪТ, на кокто е тов дете да я носи на ръце
  Не е нормално ЖЕНА да има толкова сила и смелост
  Нормално е МЪЖЪТ да има…
  Абе, във вашата връзка ти кой си?!

 5. Ники 1978

  ян. 19. 2021

  Не е работа на ЖЕНАТА да тегли кредит за къша
  МЪЖЪТ трябва да купи къща
  Не е работа на ЖЕНАТА да плаща кредит за къпа
  МЪЖЪТ трябва да осигури всичко за семейстовот си
  Не е работа на ЖЕНАТА да се бори с неправди
  МЪЖЪТ трябва да конфорт и да няма неправди
  Не е работа на ЖЕНАТА да си гледа сама детето
  МЪЖЪТ трябва да се грижи за него и за нея

  Кой е ЖЕНАТА и кой МЪЖЪТ във вашата връзка?

 6. spens

  ян. 19. 2021

  Няма такъв боклук като Спенс

Добавете коментар