Нарушение: Участници от Фермата пет пари не дават за мерките! (виж тук)

0

Участниците от Фермата газят мерките!

Участници предаването Фермата погазиха мерките срещу коронавируса. Те се събраха на парти, а от качените снимки в мрежата се вижда, че присъстващите са доста повече от максималния брой от 15 човека.

Фермата
Участниците във Фермата буквално наблъскани един в друг

Фермерите са истински щастливи. На веселбата е и актрисата Даяна Ханджиева, като беше звезда в последния сезон на предаването. Тя явно пак се събрала с дългогодишния си приятел баскетболиста Кристиян Ставрев.

Групата си прекарва повече от добре, като голяма част от участниците присъстват с половинките си. Мария е с нейния съпруг Динко, до Боби е неговата жена. А до Даяна баскетболистът Кристиян Ставрев, заради когото тя влезе в предаването, за да избяга от сложните отношения във връзката им.

Докато беше в шоуто Даяна успя да замае главата на фокусното Йордан Белев, който влезе сгоден, а в края на предаването бе привлечена и от пилота Петър, с когото имаха кратък любовен роман.

На събирането прави впечатление, че липсват Петър и Антония. За които се заговори, че са станали двойка, тъй като започнаха да се изявяват заедно в социалните мрежи. Техни общи снимки потвърждава това, пише вестник „България Днес“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.