Нарушение: Участници от Фермата пет пари не дават за мерките! (виж тук)

Нарушение: Участници от Фермата пет пари не дават за мерките! (виж тук)
Гласувайте за статията

Участниците от Фермата газят мерките!

Участници предаването Фермата погазиха мерките срещу коронавируса. Те се събраха на парти, а от качените снимки в мрежата се вижда, че присъстващите са доста повече от максималния брой от 15 човека.

Фермата

Участниците във Фермата буквално наблъскани един в друг

Фермерите са истински щастливи. На веселбата е и актрисата Даяна Ханджиева, като беше звезда в последния сезон на предаването. Тя явно пак се събрала с дългогодишния си приятел баскетболиста Кристиян Ставрев.

Групата си прекарва повече от добре, като голяма част от участниците присъстват с половинките си. Мария е с нейния съпруг Динко, до Боби е неговата жена. А до Даяна баскетболистът Кристиян Ставрев, заради когото тя влезе в предаването, за да избяга от сложните отношения във връзката им.

Докато беше в шоуто Даяна успя да замае главата на фокусното Йордан Белев, който влезе сгоден, а в края на предаването бе привлечена и от пилота Петър, с когото имаха кратък любовен роман.

На събирането прави впечатление, че липсват Петър и Антония. За които се заговори, че са станали двойка, тъй като започнаха да се изявяват заедно в социалните мрежи. Техни общи снимки потвърждава това, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар