Браво: Преслава и Икебаната спасяват българския Стивън Кинг! (още подробности)

Браво: Преслава и Икебаната спасяват българския Стивън Кинг! (още подробности)
Гласувайте за статията

Преслава и Деян Неделчев помагат на младия писател!

Певците Деян Неделчев – Икебаната и Преслава правят всичко по силите си, за да спасят детето писател Иво Христов, познат като българския Стивън Кинг.

Преслава

Браво на Преслава и на Икебаната

Хитовете изпълнители се включиха в кампанията и призоваха всичките си фенове да помогнат на талантливото момче, което за пореден, осми път влиза в битка за живота.

Иво Христов, който има 8 книги зад гърба си страда от рядко генетично заболяване неврофиброматоза, при което се образуват множество тумори в областта на гръбначните и мозъчни нерви и сериозно застрашават слуха.

„Приятели, моля ви , който от вас има възможност, да подкрепи най-младия български писател – Иво Христов, който в петък влиза в болница за животоспасяваща операция. Ивчо е с невероятна сила на духа, винаги се усмихва и никога не се оплаква, а превръща борбата си със страшната болест в литературни шедьоври.

Но въпреки цялата му сила, която много възрастни нямат, той има нужда от подкрепа. Моля ви, да го подкрепим – с позитивност и с капка здраве в дарителската сметка, благодарение на която ще може да продължи битката си и да излезе победител. Дарете позитивизъм, здраве и надежда на Ивчо!

Дарителска банкова сметка:

BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов Pay Pal: ivohristov0102@gmail.com – Иво Христов

или с дарителски SMS на 17777 – DMS IVCHO, писа Преслава до почитателите си в социалните мрежи.

В каузата се включи и Деян Неделчев – Икебаната, който също призова, който има възможност да дари средства за лечението на Иво.

През годините кампанията „Живот за Иво“ е подкрепян от актьорите Ивайло Захариев, Елена Петрова, певицата Прея и други известни лица от родния бизнес, пише вестник „България Днес“

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар