Модерни и през зимата

0

Да, зимата е студен и тежък сезон за някой. Предполага се, че е трудно да бъдем привлекателни или модерни.Ето как можем да се чувстваме удобно, топло и същевременно акрактивни с рокля от плетиво.

Да, плетена рокля – може да бъде по тялото или пък по- широка, тлетивата предполагат разнообразие от топли цветове и текстури.

Зимата е време за нов моден стайлинг

През есенно-зимния сезон не е задължително да се разделяме с един от любимите си артикули в гардероба – роклята. Тя се трансформира в своя топъл и „уютен“ модел, не само за да насити сетивата ни, а защото е цяло море от възможности, сред които да избираме. Дизайнерите експериментират с материите – вълна, кадифе, мохер, памук или лен…

Богатството на стилове и цветове задоволяват всеки вкус – дали ще се спрете на роклите, наподобяващи дълъг пуловер (един от най-предпочитаните варианти!), или пък такава, която е по тялото и подчертана фигурата ви, зависи от това накъде ви води модната ви страст.   И така ето, че има възможност всеки да избере нещо топло и модерно по своя вкус. Да сме красиви е въпрос на усещане на й-вече, затова нека сме модерни всеки сезон.

Източник Сп. Ева 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.