Ти да видиш: Мегз глезена като принцеса в Дубай! (още подробности)

Ти да видиш: Мегз глезена като принцеса в Дубай! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мегз изживя истинска приказка в Дубай!

Миглена Каканашева – Мегз бе обгрижвана като арабска принцеса по време на ваканцията си в Дубай. Дизайнерката прекара няколко дни в емирството на гости на родната сексбомба Драгана Спасовска.

Мегз

Мегз се накефи на макс в Дубай

Домакинята й засипа Мегз с внимание и глезотии от най-високо ниво. Драгана живее в Дубай от години и постоянно се движи във ВИП средите. Тя е любимка на куп световни звезди, с които често купонясва из местните клубове. Сред най-големите й фенове е футболната легенда Роналдиньо.

Драгана показа своята арабска приказка на Мегз по време на гостуването й. Тя разходи дизайнерката с поръчков Мерцедес G класа, който бе на тяхно разположение през цялото време. Спасовска заведе Мегз из баровските заведения.

В една от вечерите компанията им бе в заведението на бея на солта в един от най-скъпите хотелски комплекси на изкуствения остров Палм Джумейра.

Лично Нусрет Гьокче им приготви месото на масата – телешки стек. Цената на една салата там започва от $130. Запазената марка на Нусрет – стек със златна обвивка, стартира от $500.

Разбира се, нямаше как да се мине и без посещение на скъпарските нощни клубове. Драгана, Мегз и още няколко мадами се забавляваха с песните на световно известния певец Ни-Йо. Танците бяха обилно полети с шампанско „Дом Периньон“ от най-скъпия клас.

През деня компанията разпускаше на един от най-известните плажове в Дубай – Ники бийч. Сред музика и смях се лееха кой от кой пo-екзотични коктейли, пише вестник„България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ти да видиш: Мегз глезена като принцеса в Дубай! (още подробности)”

  1. хихик

    ян. 22. 2021

    Да не се кахърим- мурвите се надушиха:)))

Добавете коментар