Катя от Ритон в шок: Обявиха гърдите на Кичка Бодурова за по-хубави от нейните! (виж тук)

Катя от Ритон в шок: Обявиха гърдите на Кичка Бодурова за по-хубави от нейните! (виж тук)
1 (20%) 1 vote

Кичка Бодурова си отмъсти на Катя от Ритон чрез гласовете на феновете!

Кичка Бодурова има най-хубавите гърди в българската естрада, гласи класация на фенове в социалните мрежи.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова е бюст номер едно в естрадата, честито!

Противно на очакванията, че Катя от Ритон е номер едно, феновете решиха да дадат първото място на Кичка, а Ритонката, остана едва на трето.

Спорът между феновете коя естрадна легенда е с най-готиния бюст датира още от времето, когато двете се събраха под един покрив в къщата на ВИП Брадър през 2015 година.

Още на младини между двете имало надпревара на коя е по-по-най, но това години наред не е било повод за скандали, а само за шеги и закачки. То продължи, докато Кичка и Катя не паднаха за дълго под един покрив и таеното с години напрежение избухна.

Другият от поводите за класацията на коя бюстът е номер 1 е тиражирана из мрежата снимка на Бодурова от неин концерт в Бургас през 2017г. Снимката стана странен повод да се сравни тоалета на естрадната звезда с подобен на чалгата певица.

На второ място в подредбата на феновете попада Елвира Георгиева. Явно съпругът й, който е пластичен хирург, се е справил отлично през годините и феновете оценяват работата му. На четвърта позиция е примата Лили Иванова.

Гърдите й десетилетия наред са били обсъждани от феновете. Слуховете, че е намалила бюста си преди време и до ден днешен нямат официално потвърждение или отричане.

Великолепната петорка завършва с Нели Рангелова. След края на социализма певицата бе от първите, които си направиха силиконов бюст пише вестник „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар