Мария Бакалова: За да ме вземат в „Борат 2“ трябваше да воня ужасно! (виж тук)

Мария Бакалова: За да ме вземат в „Борат 2“ трябваше да воня ужасно! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мария Бакалова разказа за едно от най-интересните си преживявания!

Екстремните ситуации за Мария Бакалова започват още преди да стане част от екипа на „Борат 2“. Налага й се да забърка интересна отвара за третата част от кастинга, който се провежда на живо.

Мария Бакалова

Мария Бакалова се видяла в чудо, докато получи ролята

Мария трябва да се прави на изпаднала жена, която прегръща хора по улицата. За да изглежда всичко по-автентично Бакалова е посъветвана да направи така, че когато се среща с екипа провеждащ кастинга да изглеждам мърляво и да мирише лошо.

„Бях готова и затова, но същевременно снимах за друга продукция и нямаше да бъде приятно за колегите ми да мириша“, разказва Мария.

„Смесих бананови кори, стари яйца, оцет, зехтин и лук. Сложих всичко това върху себе си започнах да прегръщам хората по улицата. Никой не разбра, че съм актриса.

Това беше последното прослушване за ролята на Тутар, на което отидох и минаха две седмици преди да дойда в Америка“, спомня си Мария Бакалова.

Българката, която само за няколко седмици се превърна в световна звезда, е на крачка от номинация за „Оскар“.

„Бакалова е един от най-смелите актьори в историята. Ако тя не бъде номинирана за „Оскар“ това ще бъде пародия категоричен е Саша Барън Коен“ в едно от интервютата си пише вестник  „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар