Ивана започва отначало: Изчистих живота си от излишното!

Ивана започва отначало: Изчистих живота си от излишното!
Гласувайте за статията

„Най-хубавото което ми се случи по време на пандемията, бе, че изчистих излишното от живота си – от телефона си махнах поне 10 човека, които не смятам че трябва да фигурират там. Махнах и всичко излишно от гардероба – всичко което не нося, изчистих си мислите. Сега сякаш съм нов човек“.

Това сподели пред „България Днес“ фолккралицата Ивана, която само след дни ще навърши 52 години в блестяща форма и песен на уста. „Ще празнувам рождения си ден в малък кръг от най-близките до мен хора, този път няма да е лудо парти“.

Папараците на вестника изненадаха Ивана във фризьорски салон без капка грим, а на хубавата й фигура обута в кожен клин могат да завидят и 20-годишни девойки. „Напоследък съм запалена по йога, предпочитам я пред тежките фитнес силови тренировки. Това е моята медитация и разтягане“, коментира фигурата си певицата.

За личния си живот Ивана не обича да говори и дори да има мъж в живота си тя не би го осветлила публично. „Смятам, че щастието обича тишината и не вярвам, че любовните ми личните отношения трябва да се разгласяват. Освен това те интересуват хората“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар