Деси Добрева разкри истината за себе си!

Деси Добрева разкри истината за себе си!
Гласувайте за статията

„Не обичам хора около себе си, които са със слаби характери. Може би това е моята слабост, но не търпя глезльовци! Не се плаша от слабостта, но не мога да я понасям. Когато някой седне да ми се оплаква за дребни неща, ми идва да му лепна един шамар“, с неподозирана жар отсича Деси Добрева.

Певицата крие лют характер, но не се притеснява да казва нещата в прав текст. В тв интервю тя разкрива, че е много трудно човек да живее с нея. Тя самата не би издържал да живее със себе си.

„Много е трудно да живееш с човек на изкуството и да го изтърпиш, мъжете трудно мога да го възприема това. Аз не бих могла да живея с човек като себе си. Човекът трябва да е 500 пъти по- отдаден на мен, отколкото аз не изкуството. Човекът, който живее с човек на изкуството, е в неговата сянка“, категорична е бившата вокалистка на Слави.

Деси споделя, че е наследила борбения си дух от майка си, която е инвалид с ежесекундни болки в краката. „Тази жена продължава да се грижи, въпреки че не може да ходи. Все гледа нещо да помогне, да обгрижи“, казва Деси.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар