Принц Хари застана срещу технологичните гиганти

Принц Хари застана срещу технологичните гиганти
2 (40%) 2 votes

И така битката на Меган и Хари срещу медии, папараци, всичко, което ограничава свободната им воля и нормален живот се оказа доста тежка и продължителна. И за жалост напускането на Кралката фамилия не донесе на младата двойка – Меган и Хари, така чаканото спокойствие. А може да кажем дори и напротив!

В интервюто Хари определи основните играчи в областта на високите технологии като  „невероятно мощни и консолидирани“ и заяви, че според него социалните медии са пълни с невъобразимо количество дезинформация, която именно предизвиква остри конфликти, словесно, емоционално и дори физическо насилие.

Хари и Меган потвърдиха, че нямат профили в социалните мрежи, които да напуснат и че единственият такъв, обвързан по някакъв начин с тях е този на фондацията им Archewell, чрез която осъществяват благотворителната си дейност и която носи името на две годишния им син Арчи. „Ще се върнем, когато преценим, че вече е добре за нас да го направим“ – уточнява в интервюто принца.

Единствено с Кейт Мидълтън и принц Уилям, двойката поддържа още топли отношения. Както се цитира и в медиите, за скорошния рожден ден на Мидълтън, Хари и Меган я изненадали с картичка и подаръци.

Цитирано по сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар