Потрес: Майката на Глория подлуди ВМА с капризи на примадона! (виж тук)

Потрес: Майката на Глория подлуди ВМА с капризи на примадона! (виж тук)
1.5 (30%) 2 votes

Лекарите пропищяли от претенциите на родителката на Глория!

Народната певица Стефка Пенева, която е майка на Глория, също се е заразила с Ковид-19 и е била приета за по-задълбочени изследвания в специализираното отделение на ВМА. Източник от болницата изказа възмущението си от капризното поведение на майката на чалга примата.

Глория

Майката на Глория се оказа доста капризна

За разлика от дъщеря си, която предизвикала възхищение у медиците с възпитаното и търпеливо държание, Стефка затрупала и без това ангажираните медици с претенции и изисквания.

Тя била вечно недоволна и занимавала всички в отделението с личността си, като грандоманщината й можела да засенчи най-големите звезди на републиката, оплакаха се работещи на първа линия.

На всичкото отгоре, състоянието й изобщо не било толкова тежко, че да налага хоспитализация.

Припомняме, че Глория се зарази на нелегално коледно парти на митничари, където пя срещу приличен хонорар.В крайна сметка се наложи да бъде хоспитализирана и остана под лекарски контрол десетина дни.

Персоналът на отделението във ВМА бил толкова впечатлен от достойното й присъствие, че дори излезли да я изпратят, когато си тръгнала здрава обратно към дома.

На другия полюс обаче се оказала нейната родителка, която пристъпва прага на лечебното заведение малко по-късно. Баба Стефка постоянно намирала как да затруднява персонала с всякакви налудничави приумици и макар че не се намирала в опасност, настоявала за пълни изследвания и специално внимание.

Скромността, която по-рано Глория демонстрирала, била неприсъща за възрастната дама, а изискванията й за храна, напитки, удобства и отношение, контрастирали на фона на кризисната ситуация.

Всеки момент се очаква Стефка Пенева да стане прабаба, тъй като внучката й Симона Загорова е в деветия месец. През последните 9 месеца тя износи дете от връзката си с Даниел Милушев от Доспат, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Потрес: Майката на Глория подлуди ВМА с капризи на примадона! (виж тук)”

  1. Мимокмок

    ян. 26. 2021

    Тъпа селска
    пръчка от Руси,селоДве могили!!!!Дошла в София и вече е звезда!!!!

Добавете коментар