Васко Кръпката не ще руска ваксина, Софка няма да се ваксинира изобщо! (виж останалите)

Васко Кръпката не ще руска ваксина, Софка няма да се ваксинира изобщо! (виж останалите)
Гласувайте за статията

Васко Кръпката не ще да чуе за руска ваксина!

Разнобой цари в арт средите относно възможността да си поставят ваксината произведена в Русия.

„Никога не бих си сложил руската ваксина! Като цяло не вярвам в нищо направено в тоталитарна държава. Но, да, бих се ваксинирал и ще го направя в някакъв момент“, това споделя пред вестник „България Днес“ Васко Кръпката.

Васко Кръпката

Васко Кръпката не ще и да чуе за руската ваксина

Неговата колежка Богдана Карадочева споделя, че е на изчаквателна позиция. „Доста хора не са наясно какво се случва с ваксините. В зависимост от здравословното ми състояние докторите ще преценят коя ваксина да ми поставят, не аз“.

Йорданка Христова е категорична, че няма да се ваксинира. „Не знам дали всичко в тялото ми е ок. Не искам да обиждам докторите, но всъщност спазвам мерките“, казва Данчето.

Актьорът Васил Михайлов също не е против ваксината. На противоположното от повечето известни мнения са певицата Грета Ганчева и бившият министър на културата по времето на Людмила Живкова – Георги Йорданов.

„Разбира се, че си доверявам на „Спутник“ V. Вярвам, че руснаци са направили най-доброто, но доколкото знам още се очаква европейската агенция по лекарствата да разгледа документите за регистрация на ваксината, споделя ексминистър Йорданов. На същото мнение е и певицата Грета Ганчева, която от тази година е руска гражданка.

Мис България Венета Харизанова все още проучва възможността да се ваксинира, тъй като има автоимунно заболяване и алергия.

Въобще не иска да се ваксинира Софи Маринова. Тя няма да даде и на сина си да го направи. „Колкото години изкараме – толкова. Учила съм в село Брусен и моето поколение имаме ваксини на рамото.

А сега чувам от един професор, че ваксина се прави за 10-20 години, а сега тази за четири-пет месеца ги измислиха. Не може да знаеш какво странично ще ти стане“, казва ромският славей.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар