Сузанита показа новото си гадже и отново влезе в клиника за корекции! (виж тук)

Сузанита показа новото си гадже и отново влезе в клиника за корекции! (виж тук)
Гласувайте за статията

Сузанита показа новото си гадже!

На крилете на любовта е Сузанита. Младата певица вече е представила половинката си на Орхан Мурад и майка си Шенай. Семейството на певицата настоява за среща с момчето и страшно много харесват бъдещия си зет.

Сузанита

Сузанита е отново влюбена

Сузи и гаджето й са заедно почти от шест месеца. Запознават се през лятото. Момчето е по-голямо от певицата. Всеизвестен факт е, че тя си пада по батковци.

Всичките й гаджета са по-зрели от нея Кой е човекът до Сузанита тя не споделя, но вестник „България Днес“ публикува кадър на младежа пленил сърцето на 18-годишната изпълнителка.

„Обичам го“, признава Сузи в едно от епизодичните си сторита в социалните мрежи, на което е и гаджето й. С което показва, че нещата са изключително сериозни.

В същото време певицата се подлага на поредната операция в Истанбул в много скъпа клиника. Щерката на Орхан Мурад се пусна от болничната стая, а на ръката й ясно си личи абокат.

Едва ли Сузи ще слага силикон в гърдите, тъй като тя наля пазвите преди броени месеци. Най-вероятно изпълнителката ще тунингова друга част от тялото си, която не харесва.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар