Истината лъсна: Ето защо Ненчо Балабанов не е в „Капките“!

Истината лъсна: Ето защо Ненчо Балабанов не е в „Капките“!
Гласувайте за статията

След месец стартира новия сезон на „Като две капки вода“, който ще представи едни от най-успешните участници от всички осем сезона досега.

От продукцията обявиха имената на всички осем участника, но сред списъка не е това на Ненчо Балабанов, който още миналата година заяви, че няма търпение да се впусне отново в това приключение. Зрители се чудят какво се случва и не спират да задават въпроси.

„Мили приятели, много от вас ме питат защо не съм в този сезон. Снимаме трети сезон на сериала и се застъпват сериозно датите на Ол Инклузив и на Две капки вода. Затова няма как. Стискам палци на всички участници и им пожелавам успех. Шоуто ще е неповторимо“, оправда се Ненчо, който стана победител в третия сезон на шоуто.

Репортер на ШОУ направи бърза проверка и установи, че думите на Ненчо са истина и той в момента се намира в Банско, където се снима третия сезон на сериала Ол инклузив. Приближени до фирмата на Халваджиян ни увериха, че Ненчо наскоро е прекратил договорните си отношения с Магърдич Халваджиян, което вероятно също е изиграло роля да не е част от финалния списък с участници, макар да е един от най-колоритните участници от всички сезони досега.

В девети сезон ще видим Азис, Милица Гладнишка, Поли Генова, Фики Стораро, Рафи, Софи Маринова, Михаела Маринова и Къци Вапцаров.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар