Дебора избухна с нова драма в живота си!

Дебора избухна с нова драма в живота си!
Гласувайте за статията

Заплахи за живота си е получила фолк певицата Дебора. Те са били отправени от бившия й приятел и баща на детето й. Едновременно с това певицата, която сама отглежда детето си е завела дело срещу баща му.

„Бившият ми приятел спря да идва да вижда сина си и не полага никакви грижи за него. От миналото лято не е дала една стотинка за издръжка“, разказва пред „България Днес“ певицата.

Дебора припомня, че месец след като ражда сина си, се разделя с баща му. В началото е ентусиазиран и помага. Въпреки раздялата им бившият й помага за детето финансово, идва да го вижда всяка седмица. Ситуацията се променя през лятото.

„В края на август когато беше кръщенето на детето ми, се скарахме с бившия ми много жестоко. Не бях поканила неговата нова приятелка на празника, както и тогавашния ми приятел. Бяхме двете семейства, не беше удачно според мен да каня новите ни половинки. Бившият ми беше употребил алкохол. Явно беше прекалил и започна да крещи и заплашва“, твърди певицата. По думите на Дебора бившия й заявява пред 100 свидетели, че за 10 000лв. ще направи така, че да изчезне и си изтръгва от кръщенето с нейни близки. Оттогава са в много лоши отношения, постоянно певицата получава заплахи и обиди по телефона.

Дебора разкрива, че новата приятелка на бившия й често му прави проблеми защото трябва да посещава детето си, или поне това са оправданията на мъжа й, който дори за Коледа не е купил нищо на Самуил.

„Последният път му донесе едни солети и едни пуканки. Не се интересува какво яде, от какво има нужда. При положение, че се знае, че в момента нямам участия и съм с доста по-малко проходи отпреди“.

Дебора не за първи път попада на мъж, който я заплашва. Преди четири години певица стана жертва не само на психологически тормоз, и и на физически. Тогавашният мъж в живота й системно я бие. Ден след като напуска риалити формата Биг Брадър певицата се появи посинена при Гала и разказа, че е била бита с ярост и сила точно пред блока, в който живее.

В момента Дебора е сама и няма мъж до себе си. Успява да се справи финансово благодарение на основната си работа като търговски представител и е благодарна, че в тази криза успява да изкара пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар