„Сексът и градът“- какво да очакваме

„Сексът и градът“- какво да очакваме
Гласувайте за статията

Стана ясно, че в „Сексът и градът“ ще става въпрос за корона вирус, потвърди Сара Джесика Паркър. Все пак той засяга Ню Йорк – града, в който се развива действието. Пред сп. Vanity Fair тя сподели, че режисьорът Майкъл Патрик Кинг е ангажирал вече сценаристи, сред които има и нови и са предимно жени. В сюжета на сериала ще бъдат вплетени не само истории от живота, но политически и социални възгледи.

Епизодите ще са с дължина по половин час. Кари, Шарлот и Миранда ще бъдат представени в в периода на петдесетте си години. „Нямам никаква представа какво ще се случи – коментира Сара Джесика. – И се питам какви ще са отношенията на героините сега. Миранда и Шарлот вече ще са майки на тийнейджъри. Как ще изглежда животът им? Какво ще се е случило професионално с Кари, която няма деца?

Дали все още ще има рубрика? Дали ще е написала книги? Или ще има подкаст? Дали отношението й към модата ще бъде същото? Дали приятелствата й ще са различни? Дали ще се движи в познатите социални кръгове?“ Актрисата все още не знае, защото работата по сценария тепърва започва.

И ние както може би много от феновете на сериала очакваме новите епизоди, забавни и актуални, какавито ги помним от предните сезони.

Източник. Сп. Ева

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар