Мис Плеймейт Михаела Тодорова: Радвам се, че вече мога да си харча парите в мола! (виж тук)

0

Михаела Тодорова щастлива, че отвориха моловете!

Това заяви пред „България Днес“ носителката на „Мис Плеймейт“ Михаела Тодорова по повод отварянето на моловете. Както е известно, от вчера фитнес залите, кината и големите търговски центрове вече работят. Блондинката ще посети мола още първия ден, тъй като има нужда от гримове.

Михаела Тодорова
Михаела Тодорова щастлива, че пак е в мола

„Обичам да съм на шопинг и да пазарувам. Радвам се, че в България мерките дадоха резултат и нещата започват да се нормализират за разлика от други страни в Европа.

Надявам се мерките в моловете и фитнесите да се спазват. Най-много ми липсваше, че не можех да ходя на кино. Обожавам да гледам филми на голям екран“, каза русото изкушение.

Липсва ми да излизам, да купонясвам. Въпреки че вече свикнах с този начин на живот. Според мен зимата винаги ще бъдем затворени, а лятото всичко ще работи“, добави Михаела.

Джулиана Гани с нетърпение очаква да посети фитнеса. Българката с най-големи гърди няколко месеца не може да тренира заради затворените зали. Гани е силно запалена по спорта.

Посещава залата дори когато е бременна. Малката Джулка разкри, че е правила клекове с тежести ден преди на бял свят да се появи първата й рожба – Давид.

„Почти всеки ден ще съм в залата. Радвам се, че най-накрая отвориха фитнесите. Дори ще си правя резервация, тъй като работят с намален капацитет. Ще ходя 4-5 пъти седмично“, каза малката Джулка. „Не пропускам премиера на нови филми – сподели Гани. – Голям киноман съм.“

Танцьорът Атанас Месечков също подкрепя разхлабването на мерките. Бившият брадър даде за пример Обединените арабски емирства и заяви, че щом там може животът да върви постарому въпреки COVID-19, и в България трябва да е възможно.

„Ако се спазва дистанция, няма проблеми всичко да работи. Не може да сме постоянно затворени. Аз тренирах вкъщи, когато залите не работят. Сега ще ходя и на фитнес, и в мола“, каза Месечков, който преди месеци пребори Ковид-19.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.