Динко Вълев вдигна лудо парти за рождения си ден! (виж тук)

Динко Вълев вдигна лудо парти за рождения си ден! (виж тук)
Гласувайте за статията

Динко Вълев вдигна голямо парти за рождения си ден!

С черна тopтa посрещна рождения си ден ямболията Динко Вълев през миналия уикенд, показват снимки в мрежата. Арт сладкарското произведение било направено специално за личния празник на бизнесмена, който чукна 34 години.

Динко Вълев

Динко Вълев не спира да купонясва и пиянства

И се прочу като ловецът на бежанци покрай гражданските арести на бежанци преди няколко години.

Майсторът, създал тортата, е претворил в нейния дизайн страстта на рожденика към автомобилите и високите скорости. Основата на сладкиша е копие на черна автомобилна гума с дълбоки грайфери.

На върха на тopтaтa е кацнал умален захарен модел на джип от популярна немска марка. Логото на автомобилната компания е изрисувано върхy фондановата обвивка на сладкиша, както и върху небрежно поставената захарна фигурка на дистанционно за кола.

Със сребърни цифри е отбелязана възрастта на рожденика, а името му е изписано с бели букви върху сладкиша.

От кадри е социалната мрежа се разбира, че Динко е вдигнал парти с близки и приятели по случай личния си празник, за който получава стотици поздравления за здраве и благополучие от фенове у нас и чужбина.

Във видеобръщение към тях Динко обяснява, че през последния месец е имал кофти моменти и кофти настроение. „Такъв е животът, имам плюс и минус, не може само да е минус“, философски обобщава Ловеца на мигранти.

Освен почерпката на маса за рождения си ден ямболията си подарил и екстремно офроуд изживяване в планината.

На връх Шипка Динко дрифтил в снега с мощен високопроходим джип, който според коментари на любители на високите скорости не е автомобил, а направо снегорин, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар