Динко Вълев вдигна лудо парти за рождения си ден! (виж тук)

0

Динко Вълев вдигна голямо парти за рождения си ден!

С черна тopтa посрещна рождения си ден ямболията Динко Вълев през миналия уикенд, показват снимки в мрежата. Арт сладкарското произведение било направено специално за личния празник на бизнесмена, който чукна 34 години.

Динко Вълев
Динко Вълев не спира да купонясва и пиянства

И се прочу като ловецът на бежанци покрай гражданските арести на бежанци преди няколко години.

Майсторът, създал тортата, е претворил в нейния дизайн страстта на рожденика към автомобилите и високите скорости. Основата на сладкиша е копие на черна автомобилна гума с дълбоки грайфери.

На върха на тopтaтa е кацнал умален захарен модел на джип от популярна немска марка. Логото на автомобилната компания е изрисувано върхy фондановата обвивка на сладкиша, както и върху небрежно поставената захарна фигурка на дистанционно за кола.

Със сребърни цифри е отбелязана възрастта на рожденика, а името му е изписано с бели букви върху сладкиша.

От кадри е социалната мрежа се разбира, че Динко е вдигнал парти с близки и приятели по случай личния си празник, за който получава стотици поздравления за здраве и благополучие от фенове у нас и чужбина.

Във видеобръщение към тях Динко обяснява, че през последния месец е имал кофти моменти и кофти настроение. „Такъв е животът, имам плюс и минус, не може само да е минус“, философски обобщава Ловеца на мигранти.

Освен почерпката на маса за рождения си ден ямболията си подарил и екстремно офроуд изживяване в планината.

На връх Шипка Динко дрифтил в снега с мощен високопроходим джип, който според коментари на любители на високите скорости не е автомобил, а направо снегорин, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.