Софи Маринова не се стряска от критиките: С нетърпение очаквам новия сезон на „Капките”!

Софи Маринова не се стряска от критиките: С нетърпение очаквам новия сезон на „Капките”!
Гласувайте за статията

Софи Маринова не се притеснява от критиките!

Софи Маринова ще участва в новия сезон на „Като две капки вода“. На 22 февруари в ефира на NOVA започва девети сезон на шоуто за имитации, което вълнува малки и големи.

Той ще събере на едно място любими звезди от минали сезони, а сред тях е уникалната певица Софи Маринова.

Софи Маринова

Софи Мариновае една от сигурните участници в новия сезон на „Капките“

Тя беше сред най-колоритните и запомнящи се участници в шестия сезон на шоуто.

Изпълнителката разказа в „На кафе“ с кои образи е запомнила участието си в шести сезон и готова ли е за нови предизвикателства.

„Като две капки вода“ е уникално предаване. Много се радвам, че ще видя отново екипа и ще работим заедно, ще се забавляваме.

Всички зад сцената ни обгръщат с такава любов, с такова внимание – гримьорите, фризьорите, стилистите, водещите. Толкова е хубаво!“, спомня си с широка усмивка Софи.

Ромският славей признава, че с удоволствие влиза отново в предаването. Интересно й е да види какви образи ще й се паднат през новия сезон.

От първото си участие в шоуто певицата винаги ще помни образа си на Уитни Хюстън, заради емоциите, които е предизвикал у нея. А като най-забавно изпълнение е влизането й в образа на Тита с песента „Антилопа“.

След участието си в „Като две капки вода“ Софи Маринова признава, че много от феновете, с които се е вижда на участията си,

са я молили да изпълни някои от песните от предаването.

„Аз съм такъв човек, който приема критики. Понякога сама се критикувам и иронизирам – често толкова се заглеждам, че си откривам грешки“,

казва певицата във връзка с критиките, които понесе от журито на предаването. Синът на Софи – Лоренцо е обещал, че ще помага, ако й се паднат песни на английски език.

Тя признава, че би се радвала, ако бутонът й отреди повече срещи с балкански изпълнители. Маринова смята, че селекцията от певци и шоумени тази година,

с които ще се съревновава за първото място, гарантира, че новият сезон ще е много хубав и забавен, предават от nova.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар