Певиците на Пайнер умряха от глад заради пандемията! (виж тук)

Певиците на Пайнер умряха от глад заради пандемията! (виж тук)
Гласувайте за статията

Певиците на Пайнер умряха от глад покрай пандемията!

Изпълнителите на Пайнер ще правят платени онлайн концерти, обяви главният продуктов мениджър Петър Романов.

Пайнер

Певиците на Пайнер вече драпат за участия

В момента музикалната компания разработва специална платформа, която ще излъчва в десет държави, а цените на билетите ще са съобрени с всяка една от тях.

Концертите ще се изнасят в студиото на телевизия „Планета“ на Ботевградско шосе като за всеки певец ще има специален декор.

Първото шоу ще направят Теди Александрова и Емрах Стораро за българите в Чикаго. Началният час на стрийминга е 23,30 часа чикагско време.

Участието е ексклузивно само с достъп от заведението Escape Lounge Schamburg IL. Резервацията на маса се прави спазвайки разрешения капацитет. Теди Александрова ще започне да пее в 7:00 на 14 февруари българско време, пише вестник „Телеграф“.

Новата иновация е следствие на световната пандемия. Участията ще са на два принципа: на откупка за определени частни клиенти/заведения, както и публични концерти за съответната държава с предварително закупен код за достъп.

За тези, които желаят частно парти в домашни условия или в заведение с разрешен максимум на капацитета ще бъде организиран по желание.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар