Мария Бакалова за номинацията: Боже мой, шокирана съм! (виж тук)

Мария Бакалова за номинацията: Боже мой, шокирана съм! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мария Бакалова не крие изумлението и щастието си!

„Боже мой! Шокирана съм!“… Това емоционално заяви Мария Бакалова, след като стана ясно, че е номинирана за престижната награда „Златен глобус“.

Мария Бакалова

Мария Бакалова с номинация за Златен глобус

Отличията се връчват от HFPA (Асоциацията на холивудската чуждестранна преса бел. т.) и се дава за игрални филми и телевизионни програми.

На 28 февруари, когато официалната церемония, Бакалова ще се изправи в категорията за най-добра поддържаща женска роля в мюзикьл или комедия срещу известните холивудски актриси Мишел Пфайфьр, Аня Тейльр-Джой, Кейт Хъдсън и Розамунд Пайк.

24-годишната българка си заслужи номинацията след блестяща роля в „Борат 2“, където се превъплъти в Тутар – дъщерята на главния герой, пише вестник „България Днес“.

,,Благодаря ви, HFPA, за тази чест! Да бъда номинирана за ролята на чудната жена, която е Тутар, ще остане завинаги връхната точка не само в кариерата ми, но и в живота. Толкова съм благодарна на Саша Барън Коен, който също получи признание, както и на филмовия екип!

Аз съм най-щастливият човек в целия свят и се надявам това признание да привлече повече внимание към някои от моите невероятно талантливи колеги, актьори и режисьори в България и Източна Европа“, заяви прочувствено Мария Бакалова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар