Неочаквано: Цвети Стоянова става гадателка! (още подробности)

Неочаквано: Цвети Стоянова става гадателка! (още подробности)
Гласувайте за статията

Цвети Стоянова става гадателка, интересува се от окултното!

В света на паранормалното и необяснимото влиза Цвети Стоянова. Оцелялото по чудо златно момиче признава, че се интересува от астрология, енергия, но не само като любител, а като професионалист.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова става гадателка

„Подозирам, че след време ще стана една шаманка, която ще гледа на хората, ще ги лекува с кристали, ще изчислява асценденти… Натам вървят нещата, но вървят с бавни темпове. Аз съм бавно загряващ човек, така да се изразя“, казва самата Цвети.

Нейната тръпка са кристалите, но не ги използва само за бизнес цели покрай гривните и бижутата, които продава. Цвети Стоянова казва, че кристалите истински я вдъхновяват и то до такава степен, че ходи да ги търси из природата, копае сама, дори е намирала аметисти.

Цвети казва, че медитира и се къпе с кристали, а вечер ги държи до леглото си, сутрин се събужда с тях. До ден днешен не знае кой е асцендента й, а причината е че никой не знае точно в колко часа се е родила Цвети. Иначе е зодия Дева, а според нея жените от тази зодия били добри.

Раздялата с бившия й приятел – спортиста Александър Любенов е тема табу за златното момиче.

„Няма да коментирам раздялата ми с Александър. Той я коментира публично веднъж. Това си е негово право. Раздялата беше по взаимно съгласие. Само това мога да кажа. Не мисля, че има смисъл да говоря за миналото и някои хора“, казва тя, цитирана от вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар