Дрогиран ли беше Константин при Цитиридис?

Дрогиран ли беше Константин при Цитиридис?
Гласувайте за статията

Константин се появи в доста неадекватно състояние в студиото на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ във вторник вечер.

Баладичният певец бе гост в рубриката на гърка, където двамата с водещия прочетоха теми и заглавия от медиите, където е забъркано името на изпълнителя, а той трябваше само да потвърждава или отрича жълтите новини. Коцето едва успяваше да изкара някоя мисъл от главата си, беше със слънчеви очила и поведението му определено не бе като на трезвен и „чист” човек, забеляза „Уикенд”.

Всички зрители пред малките екрани се усъмниха, че бившият на Райна се е почерпил с „бело” преди да се появи в студиото. Очилата, които прикриваха погледа му, също навеждаха на тази мисъл. Отделно Коцето редовно ползва услугите на шофьор – братът на Борис Дали, а причината да го превозва е, че изпълнителят на „Черна роза” не иска да има проблеми с полицията, ако го спрат и му направят тест за наркотици и алкохол. Именно това е причината Велислав да е плътно до прочутия певец, дори когато няма участия.
„Какво ли не съм чувал за себе си, всякакви глупости. Вече нищо не може да ме учуди и затова го приемам на шега и се забавлявам с тях“, гледа с насмешка изпълнителят, но от обкръжението му издават, че голяма част от нещата са самата истина.

Темата за разхайтения начин на живот, който води Коцето, е всеизвестна. Външният му вид също издава, че нещо не е наред – зачервено лице, непрестанен кикот и инфантилна усмивка без никаква причина. Добре познаващите чалга идола са категорични, че никой и нищо не е в състояние да му повлияе и да го накара да откаже наркотиците. Той си вярва, че дрогата не му се отразява по никакъв начин и даже му помага да се справя с напрежението, а не мисли за последиците, които ще се появят след време.

„Хайде преди можеше да го оправдаеш, че изпуска напрежението с кокаин, защото всяка вечер има участие, но заради коронавируса през 2020-та година почти не е работил и няма какво да се справя със забързания ритъм на живот. Просто си го влече. Поне за алкохола не се крие”, коментират от обкръжението на чаровния зевзек.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Дрогиран ли беше Константин при Цитиридис?”

  1. Добри

    февр. 09. 2021

    Абе хорица какво ви интересува дали е употребявал или опотребява даже и колко опотребява някой от вас да не би да му я купува че да му дарби сметка така за друго нямя кво да си говорим дай за кой какво прави какво зима с кой са ишплиоштял ей такъв просташки народ сме

  2. До Добри

    февр. 22. 2021

    Добри, точно такива дроги като него блъскат хора по тротоари и спирки и убиват , преминавайки на червено. Затова освен ако не се заключи в хола си и не излиза, е НАША работа ако ЗИМА.

Добавете коментар