Дрогиран ли беше Константин при Цитиридис?

Дрогиран ли беше Константин при Цитиридис?
Гласувайте за статията

Константин се появи в доста неадекватно състояние в студиото на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ във вторник вечер.

Баладичният певец бе гост в рубриката на гърка, където двамата с водещия прочетоха теми и заглавия от медиите, където е забъркано името на изпълнителя, а той трябваше само да потвърждава или отрича жълтите новини. Коцето едва успяваше да изкара някоя мисъл от главата си, беше със слънчеви очила и поведението му определено не бе като на трезвен и „чист” човек, забеляза „Уикенд”.

Всички зрители пред малките екрани се усъмниха, че бившият на Райна се е почерпил с „бело” преди да се появи в студиото. Очилата, които прикриваха погледа му, също навеждаха на тази мисъл. Отделно Коцето редовно ползва услугите на шофьор – братът на Борис Дали, а причината да го превозва е, че изпълнителят на „Черна роза” не иска да има проблеми с полицията, ако го спрат и му направят тест за наркотици и алкохол. Именно това е причината Велислав да е плътно до прочутия певец, дори когато няма участия.
„Какво ли не съм чувал за себе си, всякакви глупости. Вече нищо не може да ме учуди и затова го приемам на шега и се забавлявам с тях“, гледа с насмешка изпълнителят, но от обкръжението му издават, че голяма част от нещата са самата истина.

Темата за разхайтения начин на живот, който води Коцето, е всеизвестна. Външният му вид също издава, че нещо не е наред – зачервено лице, непрестанен кикот и инфантилна усмивка без никаква причина. Добре познаващите чалга идола са категорични, че никой и нищо не е в състояние да му повлияе и да го накара да откаже наркотиците. Той си вярва, че дрогата не му се отразява по никакъв начин и даже му помага да се справя с напрежението, а не мисли за последиците, които ще се появят след време.

„Хайде преди можеше да го оправдаеш, че изпуска напрежението с кокаин, защото всяка вечер има участие, но заради коронавируса през 2020-та година почти не е работил и няма какво да се справя със забързания ритъм на живот. Просто си го влече. Поне за алкохола не се крие”, коментират от обкръжението на чаровния зевзек.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Дрогиран ли беше Константин при Цитиридис?”

  1. Добри

    февр. 09. 2021

    Абе хорица какво ви интересува дали е употребявал или опотребява даже и колко опотребява някой от вас да не би да му я купува че да му дарби сметка така за друго нямя кво да си говорим дай за кой какво прави какво зима с кой са ишплиоштял ей такъв просташки народ сме

  2. До Добри

    февр. 22. 2021

    Добри, точно такива дроги като него блъскат хора по тротоари и спирки и убиват , преминавайки на червено. Затова освен ако не се заключи в хола си и не излиза, е НАША работа ако ЗИМА.

Добавете коментар