Чалгаджийката Яница се превърна в копие на Николета Лозанова! (виж тук)

Чалгаджийката Яница се превърна в копие на Николета Лозанова! (виж тук)
Гласувайте за статията

Яница стана клонинг на Николета Лозанова!

Манията на родните звезди за идентичност вече придобива плашещи размери. Фолкаджийката Яница се е превърнала в клонинг на Николета Лозанова, забеляза вестник „Уикенд”.

Николета Лозанова

Яница и Николета Лозанова са като близначки

38-годишната певица, която не е особено известна с хитова продукция, не прилича на себе си и е трудно разпознаваема на последните си снимки.

Русчуклийката се е подложила на серия от корекции, като вече е добила съвършено друга идентичност. Тя дори е сменила и личната си карта, защото навсякъде й казвали, че не е същата личност от снимката на паспорта си.

Огромният силиконов бюст на чалга дивата е от първите й години в бранша, после си е правила джуките, а крайният ефект е потресаващ. Запознати подозират, че си е пипала и скулите. Яница смело догонва по брой корекции най-тунингованите жени у нас, пише „Уикенд“.

Николета Лозанова е идол на много жени и не една и две мадами се опитват да я копират. Плеймейтката може да се похвали, че е сред най-копираните личности у нас.

От своя страна Яница от доста време е изгубила своята идентичност. Разбира се, фолкаджийката отрича за намеси на хирурга по лицето и тялото й, но истината се вижда и с просто око.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар